directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu diu que té 'dificultats' per recordar fracassos

L'alcalde fa un resum triomfalista del seu mandat i creu que no val al pena fer autocrítica

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tot i que els barcelonins i els catalans puguin tenir una pèssima imatge de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i l'associïn a les constants pífies que ha comès en els darrers anys, Hereu ha fet un balanç triomfal del seu mandat i ha arribat a assegurar que té 'dificultats' per recordar fracassos. La cloenda de l'alcaldia d'Hereu -acompanyada de diverses accions propagandístiques- s'ha materialitzat aquest divendres amb una conferència en què l'alcalde ha afirmat que el resum de les seves accions de govern és 'impecable' i s'ha negat a fer autocrítica titllant 'd'eixos que no són bàsics' els incompliments o 'errors' que hagi pogut tenir el seu mandat.
jordi hereu, psc, eleccions, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Envoltat dels seus cinc tinents d'alcalde socialistes, Jordi William Carnes, Assumpta Escarp, Ramón García-Bragado, i els ecosocialistes Ricard Gomà i Imma Mayol, Hereu ha presentat un balanç plagat 'd'èxits' i 'compromisos complerts', que el propi alcalde ha resumit en un '91% d'objectius aconseguits'. En el seu discurs, ha destacat que tot el que han presentat durant l'acte 'és tot cert'. 'Que hem invertit més de 3.300 milions és un fet, que haurem fet més de 40 escoles bressol, és un fet. El balanç és un llistat de coses certes i el compliment del compromís amb els ciutadans', ha detallat, tot qualificant 'd'indiscutible' el balanç que 'qualsevol pot fer'. Malgrat això, el llistat al que s'ha estat referint durant tot l'acte conté també projectes inacabats, en tràmit o en procés d'execució encara i que el govern considera 'compromisos complerts'.

A més, l'alcalde ha volgut lloar la situació econòmica de l'Ajuntament, que ha enaltit fins al punt de dir que Barcelona 'és l'esperança econòmica de Catalunya i d'Espanya'. De fet, Hereu s'ha mostrat convençut que la seva gestió farà que la ciutat 'surti enfortida de la crisi', perquè, segons ell, Barcelona ha actuat 'amb rigor' i 'aixeca el cap i treballa' quan 'altres es queden de braços creuats'. 'Cap altra ciutat a l'Estat ha fet el que nosaltres hem fet', ha sentenciat destacant que durant el seu mandat 's'han invertit més de 3.000 milions d'euros i aquesta és la inversió més gran feta mai'.

Pocs errors ha volgut admetre l'alcalde que, només en ser preguntat per la premsa, ha reconegut 'algun incompliment' al que ha tret tota la importància. 'Són mesures que no puc concretar', ha dit, tot afegint que 'si tinc dificultats per fer-ho, ja és prou significatiu'. Hereu només ha esmentat que el seu govern no ha aconseguit fer 'el projecte de la Marina del Prat Vermell', tot i que ha culpat a 'la crisi' i a les dificultats 'del desenvolupament immobiliari privat' d'aquest incompliment. L'alcalde només ha tingut un altre moment de lleu autocrítica en reconèixer 'l'error' comés amb la reforma de la Diagonal, mesura que ha dit que demostra que 'ens la juguem per un model de ciutat'. Amb tot, l'alcalde s'ha esforçat a remarcar que les mesures que no s'han portat a terme i les dificultats internes al govern de la ciutat no han afectat 'als eixos bàsics'. 'Aquí l'important és el 91% complert', ha repetit insistentment.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.