directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fernández Díaz veu el balanç de la gestió d'Hereu com 'l'epitafi a 32 anys d'un mateix govern municipal'

El candidat del PP promet 'una immigració legal, integrada, que compleixi la llei, els nostres costums i les nostres tradicions'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, considera que el discurs triomfalista de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, és 'l'epitafi a 32 anys de govern socialista a la ciutat'. Fernández Díaz ha promès una immigració que respecti 'la llei, integrada, i que compleixi amb els nostres costums i tradicions' i que, a més, sigui conscient que 'té uns deures, com qualsevol de nosaltres'. Fernández Díaz ha criticat 'les coincidències entre Hereu i Trias', en especial per la seva 'disposició a pactar amb els independentistes' i s'ha presentat com l''única opció per donar un 'cop de porta a Laporta'. El popular ha responsabilitzat la gestió socialista dels 'més de 100.000 aturats' a Barcelona.

Fernández Díaz s'ha reunit amb els coordinadors de districte de la ciutat de Barcelona del seu partit per debatre les seves estratègies de cara a les properes eleccions municipals del 22 de maig. El candidat del PP ha aprofitat per carregar contra Hereu i li ha retret la seva incapacitat per aturar la pujada de la delinqüència i els impostos i l'ha responsabilitzat dels 'més de 100.000 aturats a Barcelona'. A més, ha defensat que el govern actual 'ja és un problema més de la ciutat, és més llast que no pas motor'.

'Hereu és més llast que no pas motor de la ciutat'
No només l'alcalde ha rebut els atacs de Fernández Díaz, el candidat de CiU, Xavier Trias, també li ha tocat rebre. El líder del PP a Barcelona ha criticat 'les coincidències entre Hereu i Trias', en especial per la seva 'disposició a pactar amb els independentistes', i s'ha presentat com l'única garantía per donar un 'cop de porta a Laporta' i arraconar ERC.

Fernández Díaz també ha recordat la fallida consulta de la Diagonal i l'acord entre el PSC i CiU sobre el pla del mini estadi de Laporta, aprovat 15 dies abans de les eleccions del club blaugrana i que ara la direcció del Barça vol aturar. El candidat popular també ha lamentat que socialistes i convergents hagin coincidit també en rebutjar les seves propostes sobre política d'immigració, com el 'contracte d'integració' presentat per Alícia Sánchez-Camacho el novembre passat.
Fernádez Díaz ha promès una immigració que 'compleixi amb la llei, integrada, i que compleixi amb els nostres costums i tradicions' i que, a més, sigui conscient que ha de tenir 'unes obligacions, com qualsevol de nosaltres'. Fernández Díaz ha reivindicat que la immigració ha de 'respectar la societat i la ciutat que els acull'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.