directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felip Puig promet finalitzar aquesta legislatura totes les comissaries dels Mossos programades

El conseller d'Interior apunta, però, que de moment no es podran posar en marxa aquestes obres

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha expressat el compromís que durant aquesta legislatura es duguin a terme la construcció de les comissaries dels Mossos d'Esquadra que estaven compromeses a diferents llocs del país. Puig ha deixat clar que l'actual situació econòmica impedeix, però, iniciar aquestes obres durant aquest 2011. El conseller ha detallat que hi haurà entre quatre i cinc comissaries pendents, concretament: una entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre (per donar cobertura a la zona del litoral), una al Tarragonès nord (a Torredembarra), una a la Selva interior, i una a la Jonquera. Així mateix, el conseller ha apuntat que també caldria reforçar la zona de l'Alt Anoia.
felip puig
Comparteix
   


Etiquetes
Puig ha assegurat 'totes aquestes les inversions s'intentaran fer en aquesta legislatura' mentre que ja ha avançat que, amb l'actual situació de crisi, 'poques obres noves es podran començar enguany'. El conseller d'Interior ha apuntat és un any 'per cordar-se el cinturó' i 'estalviar' però ha garantit que les comissaries que s'estan construint s'acabaran.

Felip Puig ha criticat que s'hagi hagut de posar fre a les inversions degut a la gestió dels recursos públics de l'anterior Govern mentre ha garantit que 'dins el pla d'inversió de la Generalitat, la construcció de les comissaries que fan falta per garantir la seguretat ciutadan, no deixaran de fer-se perquè traurem els diners d'on sigui'.

El conseller ha fet aquestes declaracions durant la seva visita a Torredembarra on ha inaugurat la sala polivalent 'Cal Maiam', acompanyat de l'alcalde de la localitat, Daniel Massagué, el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé i la presidenta del Patronat Municipal de Cultura, Rosa Mª Guasch.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
20 de març de 2011, 07.51 h

Sobre tot, que no s'en deixin ni una, els hospitals i les escoles poden esperar peò les comissaries són imprescindibles


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.