directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias carrega contra el balanç triomfal de legislatura que s'apunta Hereu

L'alcaldable de CiU a Barcelona presenta la llista i assegura que és un equip 'preparat' per a fer un canvi 'en positiu'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El cap de llista de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha criticat el balanç que l'alcalde Jordi Hereu ha fet del seu mandat on ha assenyalat que s'han complert el 91% dels objectius. Trias ha titllat 'd'absolutament sorprenent' el balanç triomfalista d'Hereu en moments de crisi. 'Dir que tot va bé i que és un èxit quan hi ha 107.000 aturats a la ciutat i la situació és difícil és una equivocació', ha manifestat. A més, l'alcaldable de CiU ha assenyalat que Hereu ha afrontat problemes interns com unes primàries i que ha hagut de canviar 'la majoria de l'equip'. Aquest dissabte s'ha presentat la candidatura de CiU. Un equip 'preparat' per fer el canvi 'en positiu', segons Trias.
Xavier Trias s'ha fotografiat aquest dissabte amb tots els membres que formaran part de la candidatura de CiU a l'alcaldia de Barcelona. A la llista hi ha poques sorpreses ja que els 12 regidors que actualment té el partit al consistori de la capital catalana repeteixen. Per això, Trias ha destacat que es tracta d'un equip 'preparat per governar la ciutat' i, per contra, ha afegit que no es tracta d'una candidatura 'fruit de la improvisació, l'oportunisme o les circumstàncies'. 'Aquest és un equip que fa molt temps que treballa al meu costat, unit', ha destacat Trias que està convençut que la candidatura durà 'un canvi en positiu a la ciutat'.

De fet, l'equip de Trias ha triat com a lloc per presentar la candidatura el mirador de l'alcalde, a Montjuïc, amb la ciutat i el port de Barcelona de fons. 'Vull ser el pròxim alcalde de Barcelona i tinc els braços oberts a tothom', ha afirmat Trias que reconeix que CiU està 'oberta' a tots els partits. A més, ha dit que vol 'tractar diferent' l'oposició si governa. 'Si sóc alcalde l'oposició ho notarà perquè li farem cas quan presenti coses positives, no els menysprearem', ha manifestat.

Crítiques a Hereu

Durant la presentació de la candidatura, Trias ha replicat a l'alcalde Jordi Hereu que divendres va presentar un extens balanç de mandat. Durant una compareixença d'hora i mitja, l'alcalde socialista va remarcar que s'han assolit el 91% dels objectius marcats a principi de mandat. A més, Hereu va destacar Barcelona com 'la gran esperança econòmica d'Espanya i Catalunya' i va dedicar poc espai a l'autocrítica. L'alcalde fins i tot va dir que tenia 'dificultats' per recordar algun fracàs i que, aquest fet, 'ja és significatiu'.

L'alcaldable de CiU ha titllat aquestes declaracions 'd'absolutament sorprenents' ja sigui per components interns o externs. Per una banda, Trias ha criticat les valoracions perquè, segons ha assegurat, Hereu ha hagut de canviar la majoria de l'equip, la gent 'se li escapa de l'ajuntament i no vol continuar' i també perquè ha hagut d'afrontar unes primàries malgrat n'hagi sortit vencedor. Per tot plegat, Trias ha retret a Hereu l'aire triomfalista del seu discurs de balanç.

A més, l'alcaldable de CiU ha lamentat les declaracions d'Hereu pel moment de crisi actual. 'Dir que tot va bé i que és un èxit quan hi ha 107.000 aturats a la ciutat i la situació és difícil és una equivocació', ha manifestat. La part més dura del discurs de Trias ha estat quan ha acusat Hereu de gastar 'molts diners en fer inauguracions i moixigangues'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Josep fletxa Badalona
20 de març de 2011, 11.43 h

Òndia, Trias, com maltractes la llengua. No podries primer haver normalitzat el teu cognom i posar-te "Tries"? D'aquesta manera, ara no veuríem aquest error tan escandalós en el teu eslògan de campanya. Tantes hores i diners ensenyant la gent a posar una "e" en les formes verbals acabades en consonant perquè tu ara t'ho carreguis tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
20 de març de 2011, 10.57 h

TOT LO MON
Busca la LLIBERTAT, vosté NO, vosté VOTAR als de sempre oi? per a que continuem ENCADENATS....a que SI!!!.es que vosté és una persona MOL BONA i SABUDA......ELS ETARRES, ELS ETARRES ELS MALVATS!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.