directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rivera: 'Els ajuntaments no poden debatre la independència de Catalunya'

Ciutadans ven la neteja ideològica' dels ajuntaments com a plat fort per les municipals

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Ciutadans ha aprovat aquest dissabte el seu programa electoral per a les eleccions municipals. El seu president, Albert Rivera, ha explicat que aquest descansa sobre dues qüestions prioritàries per a la formació. D'una banda s'intentarà 'reconvertir' els ajuntaments 'en organismes que estan al servei de tots els ciutadans que paguen impostos i no al servei d'una ideologia'. Per l'altra, es lluitarà 'contra la corrupció urbanística que afecta molts consistoris catalans' i es treballarà 'perquè els governs municipals no siguin un fre al creixement econòmic'. Rivera també ha valorat molt positivament que l'estat espanyol s'hagi decidit a intervenir en la guerra de Líbia.

Albert Rivera, Ciutadans, Cs
Comparteix
   


Etiquetes
Ciutadans ha presentat aquest dissabte el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals. Rivera assegura que l'arribada de les urnes brinda a la seva formació l'oportunitat 'de seguir creixent' després del bon resultat de les parlamentàries. El president del partit ha explicat que el programa està fonamentat seguint 'dues línies d'actuació bàsiques'.

Rivera ha subratllat que actualment als ajuntaments hi ha amb 'massa càrrecs de confiança' i s'han convertit en estructures 'molt massificades' i 'mal gestionades'. Lamentablement sovint han estat 'agències de col·locació dels partits polítics'. Ciutadans 'vol que els consistoris generin riquesa per als ciutadans, que no siguin un fre per al creixement econòmic'. Catalunya és la comunitat 'més endeutada de totes' i, lamentablement, la morositat dels ajuntaments ha augmentat molt durant la crisi.

A Catalunya, i a l'Estat espanyol, a més, 'hi ha molts casos de corrupció vinculats a l'urbanisme'. Lluitar contra la corrupció i reconvertir els ajuntaments en organismes que ajudin a generar riquesa és una d'aquestes línies.

L'altra passa per recordar que els ajuntaments 'són de tots'. A l'estat estan 'al servei del partit que governen i a Catalunya, a més, ho estan també al d'una ideologia'. Els darrers mesos s'ha vist els governs municipals 'aprovar mocions que van molt més enllà de les seves competències'.

Els ajuntaments 'no poden debatre la independència de Catalunya ni tampoc tenen competències per criticar decisions de cap tribunal', ha criticat. L'objectiu de Ciutadans és 'recuperar' els ajuntaments com a organismes que estan 'al servei de tots els catalans que paguen impostos' i no 'de cap ideologia'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Jordi fletxa Bcn
21 de març de 2011, 21.05 h

Pensa el sr. Rivera el mateix dels lladres i violents espanyolistes, oi ? Els lladres d'urnes i els assassins d'independentistes no han de ser detinguts per la policia, oi que no ? Els imbècils del seu partit que es van dedicar a trencar els vidres d'una coneguda emisora pública de ràdio no han de pagar pel que han fet ? Em sembla que deixar la boca oberta només per quan, de tant en tant, se la menja al Vidal-Quadras i companyia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
21 de març de 2011, 00.24 h

#9 És cert que al fulletó d'inscripcio de ciudad-anos hi ha la pregunta:"té voste el coeficient intel.lectual d'una patata bullida"?.
Deixant de banda que tu i la trepa d'inadaptats només podrieu evitar la proliferació de l'estupidesa hispanopaleta emigrant al Tibet per sobreviure com a cabres,farieu pena si no fessiu fàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Pantinet fletxa Barcelona
20 de març de 2011, 22.03 h

Aquest noiet de ALBERTO s'ha begut l'entaniment. No es sério, fa riure, es fot el consomé amb forquilla, es renta poc, fa pudor, porta els calçotets cagats, tira la brosa per la finestra. frega el terra amb el coixí que dorm, paga el BOTOX a la Sànchez Camatxo, prewn pastilles per els peus plans, fa truites sense ous, menja la sopes amb un orinal i el puré amb ganivet, fà de ventre al bidet, lia porros amb fulls de la biblia i amb tot aquest historial ens vol representar. Representar a q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
20 de març de 2011, 19.43 h

PPPPPPPPPRRRRRRRRFFFFFFFFFFFF ¡¡¡¡¡¡¡¡#3


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
20 de març de 2011, 19.00 h

Ara es l´hora de la Catalunya dels ciutadans, visca la Catalunya dels ciutadans lliures, VISCA CIUTADANS DE CATALUNYA.
Des de C´s evitarem que cap ajuntament de Catalunya es converteixi en altaveus d´una ideologia identitaria exclusiva ni que exclogui a cap ciutadà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8 Jaume Josa Pons
Jaume Josa Pons fletxa [object Object]
20 de març de 2011, 18.01 h

Voler definir a què tenen o a què no tenen dret els ajuntaments em sembla, a aquestes alçades, un anacronisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
20 de març de 2011, 12.37 h

Jo em pensava que els objectius d'en Forrest Gump-rivera era que ell i els seus inadaptats poguéssin viure a costa dels catalans cuatre anys més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
20 de març de 2011, 12.33 h

...i va de demòcrata, el nacionalista-expansionista aquest.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Albert Amat fletxa Olesa de M.
20 de març de 2011, 11.39 h

Estic d'acord amb aquest noiet: els Ajuntaments no poden debatre l'a independència, l'han de proclamar! i ho han de fer, afegeixo jo, un a un, com un puzle. Què cony tan debatre. Els drets no es debaten.
Apa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
20 de març de 2011, 08.53 h

Aquests de Ciudadanos posarien un tap a la boca a tots aquells qui no pensen com ells. Als ajuntaments i en qualsevol lloc les persones tenim les nostres ideologies que ens marquen el comportament, els Ciudadanos ara volen vendre'ns que ells no en tenen d'ideologia? Els zombis no tenen ideologia, és clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.