directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 5 de desembre de 2022 05:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós reclama el finançament dels ajuntaments navarresos perquè ‘és el triple que aquí’

El líder republicà demana a Mas que renunciï a la seva proposta estrella i deixi l'impost de successions tal com el va reformular el tripartit

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El president d’Esquerra, Joan Puigcercós, ha reclamat per a Catalunya poder disposar del mateix finançament que tenen els ajuntaments navarresos, i insta la població a fer costat a una formació com Esquerra que a les properes eleccions municipals plantejarà solucions als problemes ‘malgrat les limitacions per la crisi i per l’ofec al que sotmet l’Estat als ajuntaments’. Pel dirigent republicà ‘a Navarra no tenen els mateixos problemes que aquí perquè els seus ajuntaments tenen el triple de finançament que els d’aquí’. En relació amb l’anunci del govern català sobre la no supressió total de l’impost de successions, Puigcercós ha demanat a Artur Mas rigor perquè ‘l’anterior govern va modificar aquest impost i ara només el paga el 6 per cent de la població, que són les persones amb les rendes més altes’, i ha demanat al president de la Generalitat que renunciï a la seva proposta estrella i mantingui l'impost tal com el va ajustar el tripartit.
puigcercós, salt, erc, campanya, eleccions
Comparteix
   


Etiquetes
Puigcercós afirma que ‘les candidatures d’Esquerra destaquen no només per la quantitat, sinó per la qualitat’, en referència a la gran tasca realitzada durant aquests quatre anys últims, a pesar de la crisi econòmica, pels regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses. El líder republicà insta la població a fer costat les persones que defensen en els ajuntaments els valors d’igualtat, llibertat, fraternitat i república.

‘En moments com la que vivim en què sectors de la població pateixen, el fet que el 6 per cent de la població, que és el que més té, pagui un impost de successions és de justícia social’. Ha assegurat que Esquerra no votarà a favor de l’eliminació d’aquest impost a les ‘rendes més altes’ i ha demanat a Mas que posi ordre dins de CiU perquè ‘Duran Lleida ja va dir que el suprimiria abans que es pronunciés ningú del govern’.

Joan Puigcercós ha visitat avui Montblanc i hi ha dinat amb una àmplia representació de les candidatures que Esquerra presentarà a les eleccions municipals el proper 22 de maig a la Federació del Camp de Tarragona.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
22 de març de 2011, 12.35 h

ERC no enganya ningú. Si els voteu a ells o al psoe i guanyen, tornarem a tindre l'impost de successions. Hi ha molta gent que s'he passat tota la vida pencant i després l'estat (espanyol o català, tant és) els ha robat els seus estalvis, fent servir l'impost de successions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ca l'Enric fletxa Girona
21 de març de 2011, 14.23 h

"5" un altre que no te memoria, tu com el "3", sembla mentida que ja no us enrecordeu que ERC no només ho va demanar sinó que d'això en va fer un projecte de llei en forma d'estatut, que Mas va anar a trincar-se a Madrid amb el famós pacte de la vergonya Mas-ZP. ningú s'enrecorda que ERC va sortir del govern perquè va ser l'ùnic partit a mes del PP i C's per raons contraries que no te una foto agafant-se les mans amb ZP. Feu memoria i veureu com si fos ahir la imatge de Mas i Duran agafa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
David fletxa Tortosa
21 de març de 2011, 12.42 h

Embolica que fa fort. Perquè no ho va demanar quan en tenia l'ocasió? Sembla que se sent molt més còmode a la oposició que al govern aquest senyor, prometre coses moltes, executar-les ja és una altra cosa... http://vaderiure.blogspot.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ca l'Enric fletxa Girona
21 de març de 2011, 11.16 h

"3" durant 7 anys ERC va impulsar un nou estatut el del 30-S que reconeixia el que demana Puigcercós, el que va passar company és que en Mas s'ho va anar a carregar a Madrid amb nocturnitat i traiduria a canvi que el PSC el fes president fa 4 anys. Si que tens poca memoria!!! i això amb només 21 escons, que no és presisament la majoria del parlament.
Hi ha alguns independentistes que votan opcions que no tenen cap posibilitat de sortir feu fort el regionalisme de CiU.
Ara a Barcelona hi h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
21 de març de 2011, 01.30 h

I durant el 8 anys formant part del govern amb el PSOE amb la gent del partit endollada a la generalitat i ajuntaments. Ho heu reclamat això? No teniu cap credibilitat.

A sobre ho heu amagat. Mira que ho podíeu explicar cada dia lo de l'espoli fiscal però callant a canvi de les sobres.

Vivint de l'autonomisme però vosaltres colocats i amb les butxaques plenes.

Us votava amb desgana ja que us feu dir independentistes però ara ja tinc a qui votar sense tapar-me el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Carme fletxa Baix Llobregat
20 de març de 2011, 21.10 h

tal com ha quedat l' impost només el paguen els MOLT rics, a que juga cyu? Aquesta setmana s'ha plegat als capricis de Repsol i en contra del que demanaven psm, pescadors i hostalaria de Balears ha fet aprovar que es facin prospeccions petrolieres.
Esteu cecs? Ara volen ampliar horaris comercials que és el que "manen" les grans superfícies! Cyu = partit de bancs i autopistes i grans empreses!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi Berrio fletxa Barcelona
20 de març de 2011, 20.33 h

El senyor Puigcercós, així com tota la cúpola d'Esquerra Republicana, el que hauria de fer es plegar dels seus càrrecs en lloc de fer declaracions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Qui és que aviva l’odi a la nostra terra?
Ramon Boixet Ramon Boixet
Parlar clar

#xocdetrens fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.