directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu, Trias i Gomà rebutgen la proposta 'xenòfoba' de Fernández Díaz per censurar els missatges dels imams

CiU titlla de 'barbaritat' la mesura i Gomà demana a Fernández Díaz que abandoni el camí de la islamofòbia

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, i el candidat d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, han coincidit aquest diumenge en rebutjar i criticar la proposta del candidat del PPC a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, qui ha proposat, en una entrevista a l'ACN, que l'Ajuntament hauria de destinar personal municipal de la Guàrdia Urbana per controlar als imams de les mesquites de la ciutat i assegurar-se que no donen missatges 'contraris a les nostres normes bàsiques de convivència'.
imam islam
Comparteix
   


Etiquetes
Després de l'acte d'inauguració del monument als gais i lesbianes represaliats al Parc de la Ciutadella, l'alcalde de Barcelona ha dit que la Guàrdia Urbana 'té altres feines'. 'Dir que la Guàrdia Urbana se n'ha d'encarregar d'això és no saber res a què s'ha de dedicar la Guàrdia Urbana de Barcelona', ha remarcat. Hereu no creu que ells s'han de dedicar això 'perquè tenen molta feina als carrers i places de la ciutat'. 'És no tenir-ne ni idea de com funciona el sistema de seguretat en aquest país', ha replicat al líder del PP a Barcelona.

Per la seva part, Trias ha titllat de 'barbaritat' la proposta de Fernández Díaz. De fet, ha preguntat si també s'haurà de vigilar els capellans i, acte seguit, ha manifestat que aquesta proposta 'no té cap sentit'. 'Les forces de seguretat han d'estar atents si hi ha alguna reacció de grups violents o que afavoreixin la violència sigui del tipus que sigui', ha manifestat, però ha rebutjat que s'assenyali a uns o altres. 'S'ha de vigilar qualsevol opuscle', però això 'no té res a veure amb els imams ni les mesquites sinó amb la seguretat'.

Trias ha manifestat que el PP s'equivoca de donar aquests missatges que 'fan mal i generen situacions que inciten a l'enfrontament de col·lectius i s'ha de fer tot el contrari'. Ha apostat per 'intentar afavorir que la gent que viu a la ciutat col·labori conjuntament i fer la ciutat millor'. 'Donar missatges d'enfrontament que generen odi i racisme és una equivocació', ha apuntat.

Gomà ha estat contudent: 'Li diria a Fernández Díaz que abandoni el camí de la xenofòbia, la islamofòbia i la intolerància, que Barcelona és una ciutat que vol construir convivència en la diversitat'. Ha emplaçat a tots els partits i especialment a Fernández Díaz que facin un tractament responsable i aposti per la convivència i no per la discriminació i la xenofòbia.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
21 de març de 2011, 22.47 h

#2 Quan et trobis el cervell llença'l que no et funciona,xarneguet!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
ja n'hi ha prou fletxa PAISOS CATALANS
21 de març de 2011, 20.43 h

Viva ecspaña, esta clar que mes que tu!
Si haguesis estudiat i llegit una mica mes d'historia no faries aquest comentari, ni pensaries com penses. Si tinguesis una miiica mes de cultura, de respecte i de valors morals estaries agrait al pais i a la seva gent que ha permes a tu i els teus a tenir una vida digna. Si fosis una persona asenyada i digna no tindries aquest discurs fascista, ridicul, anacronic i patetic. Es penos que hi hagi persona que es vulguin mantenir en la ignorancia i a sobre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
VISCA ESPANYA fletxa TARRAGONA (ESPANYA)
21 de març de 2011, 13.27 h

EUSKAL HERRIA??PAISOS CATALANS?? JAJAJAJAJA TU NO HAS ESTUDIAT GEOGRAFIA O QUE... MASSA INDEPENDENTISTE SUELTO, PRO INMIGRANTS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
21 de març de 2011, 12.49 h

No ho entenc,a Euskalherria es censuren comentaris polítics perquè alenten,segons ells,a la violència,quina diferència hi ha amb els discursos fonamentalistes islàmics?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.