directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 16:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Comença el Sónar

El Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia Sónar de Barcelona arrenca amb un dels plats forts: els Beastie Boys

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tot a punt perquè els amplificadors comencin a Sónar a gran potència. Avui s'enceta el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia Sónar de Barcelona. I pels aficionats a la música no podria començar miilor: el concert inaugural anirà a càrrec dels rapers nord-americans Beastie Boys. El Festival Sónar compta amb cartell completíssim de concerts que es faran fins al 16 de juny i s'espera que rebin en total uns 80.000 espectadors.
beastie boys concert
Un concert dels Beastie Boys

Comparteix
   


Etiquetes
Ja està aquí, ja ha arribat! El Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia Sónar de Barcelona, referent en estil i segell arreu del món, inicia avui els concerts. A més, el concert d'aquesta nit és un dels plats forts del festival ja que El grup raper Beastie Boys seran els encarregats d'inaugurar avui el Festival.

El trio de New York és un referent en la música hip-hop. La banda sempre ha jugat amb la innovació i l'experimentació aportant diversitat i un segell d'identitat al seu estil. Els fans més incondicionals ja poden estar contents perquè els Beastie Boys oferiran un doble concert. El d'avui, "A Gala Event-Exclusive Instrumental Show", que inaugura el Festival i que es durà a terme al recinte la Gran Via amb i demà mateix seran els protagonistes del Sónar de Nit, amb una actuació en la qual en el seu format habitual repassaran els clàssics de la seva dilatada carrera.

Són la gran estrella d'un cartell en què també destaquen les actuacions de Devo, Fangoria i Cornelius, i comptarà amb la presència de Mogwai, Mala Rodríguez, Nicole Willis, Wolf Eyes, Narod Niki, Radio Slave, Timo Maas i els habituals Dave Clarke, Jeff Mills i Miss Kittin, que tornarà a omplir d'electrònica els escenaris del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el Macba, el Centre d'Art Santa Mònica i L'Auditori, en les actuacions diürnes, i el polígon Pedrosa de Gran Via 2, en les nocturnes. Al festival, que té un pressupost de més de quatre milions d'euros, hi participaran gairebé 1.500 professionals. El Festival Sónar es farà fins al 16 de juny i espera rebre uns 80.000 espectadors.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.