directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran admet 'errors de comunicació' amb successions i diu ara que Unió donarà suport a la reforma del Govern

Aquest dilluns Pelegrí instava l'executiu a complir el programa electoral després que s'apuntés a una supressió parcial de l'impost

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha admès aquest dimarts que s'ha comès 'algun error de comunicació' quant a la supressió de l'impost de successions, i que CiU no ha 'estat hàbil' a l'hora de transmetre a l'opinió pública les intencions de l'executiu Català, de manera que 'hem pogut despistar l'electorat en les últimes hores'. En aquest marc, ha deixat clar que tot i que encara no coneix el contingut exacte del projecte de Llei, Unió donarà ple suport a la decisió que adopti la conselleria d'economia sobre l'abast de la supressió de l'impost. Aquest mateix dilluns, després del comitè de govern del partit, Josep Maria Pelegrí instava l'executiu a complir amb el programa electoral de CiU i suprimir completament l'impost, en reacció a unes declaracions del secretari del Govern, Germà Gordó, apuntant a una supressió parcial. Prèviament, Duran havia anunciat que l'impost se suprimiria abans de les municipals avançant-se al portaveu del Govern, Francesc Homs.
artur mas, josep antoni duran i lleida, govern
Comparteix
   


Etiquetes
Duran ha defensat el paper de la seva formació en aquesta questió, i ha assegurat que aquest dilluns UDC només va posar de manifest que s'havia 'assabentat pels diaris' del contingut de les manifestacions del secretari del Govern, Germà Gordó. 'Crec que no s'ha atès a la realitat en situar UDC com a subjecte d'aquesta polèmica', ha afirmat.

Per això ha volgut passar pàgina a aquest episodi tot afirmant que la seva formació ha fet una proposta de supressió de l'Impost de successions però mai n'ha aclarit l'abast. 'No hem dit mai si serà en primer, segon o tercer grau', ha sentenciat abans de reiterar que UDC 'recolzarà la decisió que prengui la conselleria d'Economia, que és la que està preparant el projecte de Llei'.

Duran admet 'algun error de comunicació'
Malgrat tot, ha admès que hi ha hagut "algun error de comunicació' que ha propiciat que tot plegat hagi estat vist com un enfrontament entre UDC i CDC. 'Alguna cosa no devem fer prou bé quan ara es presenta com un conflicte la posició entre UDC i el senyor Gordó o CDC', ha dit després de reconèixer que 'en termes de comunicació no hem estat hàbils i hem pogut despistar a l'electorat en les últimes hores'.

Duran ha fet aquestes manifestacions en el marc d'una conferència al Col·legi de Registradors de la Propietat, on ha assistit el vicepresident del Tribunal Constitucional, Eugeni Gay, el delegat del Govern de Madrid, Jordi Casas, i el diputat de CiU a Madrid Josep Sánchez Llibre.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Santi Vidal fletxa Barcelona
23 de març de 2011, 13.17 h

L'error és tenir un ultranacionalista espanyol dins el govern.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de març de 2011, 11.52 h

De tothom és sabut que hi ha un litigi per unes obres d'art que hi ha a Catalunya i que ens són reclamades pels aragonesos. Jo pregunto: Hi ha algú al fòrum que tingui influència a aquella regió per a poder aconseguir un bescanvi ???: Podríem donar el súper Duran y Lérida, amb calés al damunt fins i tot a l'Aragó si convé, al capdavall ell és d'allà, i deixar-nos les obres d'art aquí ????. Homes seria una de les maneres de poder treure'ns aquesta paparra que ens està xuclant la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.