directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 19 de juny de 2024 06:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Òdena és la principal candidata per acollir l'aeroport empresarial de Catalunya

El conseller Nadal afirma que ara per ara l'aeròdrom 'totes les possibilitats'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP), Joaquim Nadal, ha afirmat que l'aeròdrom Igualada-Òdena (Anoia) té totes les possibilitats d'esdevenir l'aeroport corporatiu de Catalunya però reconeix que 'en podria tenir més' si no s'acaben presentant gaire candidatures. Nadal ha instat l'Anoia a elaborar un 'bon dossier', una 'bona documentació', a treballar 'a fons' la candidatura i a aportar arguments sòlids per guanyar el concurs. El conseller ha afegit que el concurs està obert i que, fins que no es tanqui, no es podran començar a avaluar tots els projectes. Nadal ha fet aquestes declaracions a Òdena durant la signatura del conveni per a la rehabilitació del nucli urbà.
joauqim nadal conseller aeroport odena
Comparteix
   

Nadal ha afegit que s'ha parlat de la possibilitat que des de la Plana de Vic o des del Bages es presentés alguna candidatura però, finalment, 'sembla que no ho tenen tan clar'. 'He animat sempre totes les candidatures', ha dit el conseller del DPTOP.

Quant a la denúncia que va efectuar l'Ajuntament d'Igualada respecte l'adjudicació a Òdena del centre comercial de fabricants, Nadal considera que els municipis de la Conca d'Òdena s'han de concentrar en les 'grans oportunitats per compartir' i afirma que aquest aspecte concret en matèria d'urbanisme s'ha de resoldre 'en un altre terreny'.

Arranjament del nucli urbà d'Òdena

La rehabilitació del nucli urbà d'Òdena ha comptat amb una subvenció de 4,5 milions d'euros per part de la Generalitat en el marc de la Llei de Barris, un ajut al qual s'hi ha de sumar l'aportació de 4,5 milions d'euros més per part del consistori.

Amb aquest 9 milions d'euros, l'Ajuntament d'Òdena arranjarà la plaça de la Vila per valor d'1,5 milions d'euros, destinarà 1,5 milions d'euros més per la urbanització de carrers, un milió més en la construcció d'un centre de dia i 400.000 euros més en un pavelló esportiu.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
òskr fletxa Barcelona
8 d'abril de 2009, 13.28 h

Ànims Igualada!! Pot ser una oportunitat d'or per sortir del forat negre on s'ha ficat altre cop la comarca de l'Anoia. Amb un 20% d'atur en plena crisi i amb una indústria tèxtil que està agonitzant per moments, l'aeroport corporatiu de Catalunya podria atreure inversions en indústria aeronàutica que portaria personal altament qualificat i dotaria a la conca d'Òdena d'un elevat nombre de llocs de treball. L'Anoia, la Conca d'Òdena i Igualada necessiten d'aquest aeroport. I al seu costat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.