directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras retreu a Badia que mai ha defensat 'el màxim nivell de representació' a Europa

'Fa molts anys que som testimonis de l'escassa eficàcia dels diputats socialistes catalans a Madrid i a Brussel·les'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat d'ERC al Parlament Europeu, Oriol Junqueras, ha respost l'eurodiputada Maria Badia, que encapçalarà la llista del PSC a les eleccions europees, després d'acusar-lo de desconèixer les institucions europees, i li ha retret que mai hagi defensat 'el màxim nivell de representació possible' a Brussel·les. Junqueras ha insistit que 'els catalans no tenim ministres al Consell Europeu perquè no som un Estat. 'El que no volem que és els nostres consellers vagin al Consell Europeu quan l'Estat ens deixi un lloc, volem tenir ministres que participin de totes les conferències sectorials', ha assenyalat Junqueras. 'Que no ens vulgui fer combregar amb rodes de molí, que ja fa molts anys que malauradament som testimonis de l'escassa eficàcia dels diputats socialistes catalans a Madrid i a Brussel·les', ha afegit el candidat d'Esquerra.

Comparteix
   

El candidat d'ERC a les pròximes eleccions europees ha respost a les declaracions que aquest dilluns va fer a l'Agència Catalana de Notícies l'eurodiputada socialista, Maria Badia, després d'acusar-lo de desconèixer les institucions europees. 'Que no ens vulgui fer combregar amb rodes de molí, que ja fa molts anys que malauradament som testimonis de l'escassa eficàcia dels diputats socialistes catalans a Madrid i a Brussel·les', ha manifestat Junqueras. 'I per tant, els catalans necessitem nous objectius, noves estratègies i noves maneres de fer', ha afegit.

'És lògic que Maria Badia no comparteixi els plantejaments d'Esquerra, perquè mai ha defensat que necessitem el màxim nivell de representació possible', ha assenyalat el candidat republicà. Aquesta, segons ha apuntat Junqueras, és la lògica dels independentistes i 'dels que estem plenament compromesos amb els drets socials dels nostres ciutadans'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
9 d'abril de 2009, 00.28 h

El problema del PSOE es que el Junqueras i el Tremosa son tots dos bons professors universitaris i la Badia aquesta es una sucursalista sociata. No hi ha color.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
8 d'abril de 2009, 09.41 h

Realment, la Maria Badia ha ficat la pota fent aquestes afirmacions. El nivell de coneixements de n'Oriol és altíssim.



A l'ex-votant d'ERC: a Europa, el diputat d'ERC és un diputat, i no pas un equip de govern, per tant, el teu raonament està fora de context, més aviat sembla demagògia. Però sàpigues una cosa, el diputat d'ERC entrarà al Parlament Europeu amb el grup Verds/ALE (Aliança Lliure Europea) on comparteix molts dels interessos amb alguns dels partits integrants, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 d'abril de 2009, 08.10 h

Em sap greu Sr. Junqueras, però li reconec el suficient nivell d'intel.ligència per creure que vosté sap que la Sra. Maria Badia és "socia estratègica" del partit pel qual vosté es presenta a les eleccions. Per cert, tinc una pregunta per vosté: Votar-lo a vosté, és només votar-lo a vosté o a meitat de legislatura cedirá el seu escó al representatn d'algun partit pintoresc...i a més, espanyol?...No será que votant-lo a vosté, s'estigui votant un altre cosa?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.