directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 02:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els detalls del "nou" bipartit barceloní

El PSC ostentarà nou de les 10 regidories de districte de Barcelona i ICV-EUIA manté Horta-Guinardó

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Ja es coneixen els detalls de pacte entre socialistes i Iniciativa per tal de governar Barcelona els propers quatre anys. Els socialistes ostentaran nou de les 10 regidories de districte de Barcelona, segons l'acord a què han arribat les formacions. ICV-EUIA només governarà en un dels districtes, el d'Horta-Guinardó, com ja feien els últims quatre anys.
jordi hereu alcalde imma mayol
Hereu i Mayol durant la signatura de l'acord / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Dels 10 regidors de districte, quatre d'ells ostentaran per primera vegada aquest càrrec. Es tracta dels edils socialistes Itziar González -Ciutat Vella-, Guillem Espriu -Gràcia, un districte que fins avui ha ocupat un regidor d'ERC, Ricard Martínez-, Carmen Andrés -Nou Barris- i Gemma Mumbrú -Sant Andreu-.

Els regidors de districte que repeteixen en aquest mandat són Assumpta Escarp -Eixample-, Immaculada Moraleda -Sants-Montjuïc-, Montserrat Sánchez -les Corts-,. Elsa Blasco -Horta-Guinardó- i Francesc Narváez -Sant Martí-. Per part seva, la socialista Sara Jaurrieta s'incorpora a Sarrià-Sant Gervasi, després d'haver liderat la regidoria de districte de Sant Andreu des de la primavera de l'any passat.

Entre les novetats del nou cartipàs municipal, figura que la primera tinència d'alcaldia, que ostentarà Carles Martí, assumirà la coordinació de l'actuació dels districtes mitjançant un òrgan de nova creació, el Comitè Territorial. La finalitat d'aquest organisme serà la de "ser l'enllaç entre la comissió de govern i l'estructura executiva" de la ciutat, ha precisat avui l'alcalde en funcions, Jordi Hereu.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de juny de 2007, 15.59 h

Perfecte! Horta-Guinardó haurà de posar-se novament en peu de guerra. Suposo que el fet de tornar a adjudicar aquest districte a IC és per les mateixes raons per les quals se li ha adjudicat el Departament d'Interior: acabar destruint aquest partit fantasma. Bé: si ells s'hi posen bé, deuen tenir les seves raons.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.