directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 15:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carod: 'ERC no es mereix continuar essent notícia per conflictes interns’

Afirma que no tenia sentit obrir una 'guerra absurda' per voler ser candidat sense ser president del partit

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El vicepresident del Govern i expresident d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha afirmat avui que 'ERC no es mereix continuar essent notícia per conflictes interns' i és justament per això que ha pres la decisió de renunciar a ser cap de llista per a les properes eleccions. Creu que no tenia cap sentit pretendre ser candidat a les eleccions sense ser el president d’ERC, fet que hauria obert una ‘guerra absurda', i ha explicat que ha estat una decisió molt meditada que ja va prendre poc després de l'estiu. Ha reclamat ‘ordre, disciplina i una bona dosi de maduresa a ERC’, però la representant de Reagrupament.cat Rut Carandell ha dit que l'anunci 'és irrellevant', que la línia estratègica del partit continua essent la mateixa.
carod rovira
Comparteix
   

Un tàndem: Puigcercós al partit i Carod al Govern

El vicepresident del Govern català ha assegurat en una entrevista ‘Els matins’ de TV3 que amb la seva renúncia a ser el candidat d'ERC als propers comicis a la Generalitat, ‘Puigcercós sap que tindrà calma al partit’ i que al mateix temps, ell mateix tindrà la seguretat que ‘no tindrà problemes al govern’. El republicà feia referència així a les disputes internes dins d'ERC i a la possibilitat d'una desestabilització del govern català.

El vicepresident ha dit que la inestabilitat permanent a ERC 'provoca desestabilització al Govern i al país' i ha afegit que ahir va dir que 'el primer problema nacional és la crisi'. 'Amb aquest acord tenim tranquil·litat' ha dit i també ha precisat que el partit té una quantitat 'extraordinària' de gent per treballar 'que ens demana calma. Els nostres esforços els destinarem no a discutir entre nosaltres sinó a fer pinya perquè el partit tiri endavant. No hi haurà problemes al partit i jo també sé que no hi haurà problemes al Govern. Això ens fa una falta extraordinària' ha dit.

Carod ha dit que la gran aportació que ha fet ERC és sortir de la trampa que hi havia dues agendes, una de social i una de nacional, i aquí 'modestament, hi he aportat el que he estat capaç de portar-hi, és una única agenda, el que vaig deixar clar és que el lloc d'ERC és a l'esquerra. El millor servei que podem fer al nostre país, el nostre servei va del centre cap a l'esquerra' ha dit.

No llença la tovallola


Carod ha dit que es mantindrà fins que vulguin els militants i que no es retirarà de la política 'fins que em mori', 'de tovallola no en llenço cap, el que dic és que com que hi ha aquesta divisió de funcions, Puigcercós ha de fer anar bé el partit i jo el Govern. La meva fidelitat és a un país, un poble i una causa. El meu partit és ERC', ha dit. Carod també ha dit que és la primera vegada que a ERC es comença una etapa nova en què qui havia estat al davant passa el testimoni sense traumes. Ha recordat els casos d'Hortalà i Colom, 'són casos legítims i normals però jo continuo a ERC és el meu partit hi he estat 22 anys i el meu partit és aquest i jo estaré a primera línia de compromís polític mentre ho consideri el meu partit' ha assegurat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
18 d'abril de 2009, 22.55 h

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA, TE UN PROBLEMA I SON ELS SEUS DIRIGENTS . NECESSITEM GENT HONESTA I QUE NO PACTI AMB ELS ESPANYOLS A CATALUNYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pasbort fletxa Vila-real
18 d'abril de 2009, 10.33 h

Doncs a mi em sembla NOTICIA que encara en queden de militants...el que també ens agradaria saber, si hi havia algú que NO FOS "CHUPOPTERO".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 d'abril de 2009, 12.59 h

Gràcies per la bona feina feta, durant tans anys al cap davant d'ERC. Ara cal treballar plegats per fer realitat el projecte comú de la INDEPENDENCIA de Catalunya i des el treball diari de l'ESQUERRA NACIONAL.

Catalunya necessita d'una ESQUERRA NACIONAL forta i compromesa amb la seva nació. I aquesta ESQUERRA NACIONAL, només la pot representar ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.