directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

La #Catosfera, trending topic del cap de setmana

La quarta edició de les jornades s'han acomiadat amb més de 1.500 piulades · Més de 500 persones van seguir-ho per streaming

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Catosfera de Granollers ha celebrat la seva quarta edició en dues jornades aquest dissabte i diumenge en què s'han emès a la xarxa més de 1.500 piulades a través de Twitter amb el hashtag #catosfera, convertint-se en el tema més comentat del moment, el que s'anomena 'trending tòpic'. Unes 350 persones han passat per La Troca des de divendres a la tarda i més de 500 ho han seguit en directe per Internet mitjançant la retransmissió en streaming. La conferència inaugural de Genís Roca va posar l'accent en els continguts més que en les eines de la xarxa social, va destacar la importància creixent dels dispositius mòbils i va reclamar a la Generalitat que segueixi impulsant projectes perquè la ciutadania adquireixi més habilitats digitals.



Comparteix
   


Etiquetes
Després del discurs de Genís Roca, les dues taules més concorregudes han estat la titulada 'Del blog al microblog. La revolució dels 140 caràcters' amb Saül Gordillo, director de l'ACN, Dídac Lee, directiu de l'àrea tecnològica del FC Barcelona, i Carles Capdevila, director del diari Ara, i la taula empresarial de dissabte al migdia titulada 'L'empresa catalana a les xarxes socials'. Núria Tarré, directora comercial d'Spanair, Xavier Berneda, director de màrqueting de Munich, i Albert Castellón, director general de Moritz. han donat tres punts de vista diferent sobre la presència de les empreses a les xarxes socials, tot remarcant que l'estratègia passa per incrementar les vendes però, sobretot, per crear comunitat i per reforçar la imatge de marca.

Tres taules més sobre tendències, música a la xarxa i humor -la més seguida via streaming- han tancat la quarta edició de la Catosfera amb el concert  final del cantautor Pau Alabajos. Cal recordar que la Catosfera és un esdeveniment que, des d'aquest 2011, dinamitza l'empresa Catmèdia, editora de directe!cat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.