directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Artur Mas carrega contra aquells que 'tenen ganes que tot sigui gris'

El president de la Generalitat respon les crítiques de la oposició pels resultats de la cimera anticrisi

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Artur Mas ha llençat aquest diumenge un missatge implícit als partits que han valorat negativament els resultats de la cimera anticrisi de divendres, com el PSC. En concret, el president s'ha referit als 'enfadats', 'confosos' i 'una mica desconcertats', els quals, segons ell, 'tenen ganes que tot sigui gris'. Tot i així, Mas els convida a contribuir 'a què les coses a Catalunya vagin bé' i ha reivindicat la necessitat de recuperar la 'il·lusió', la 'confiança', però sense perdre el realisme. 'En aquestes darreres hores m'estic trobant que coses que es podrien explicar bé, alguns s'entesten a explicar-les malament', ha lamentat. 'El país necessita il·lusió, una bona dosi de realisme però també de confiança en què les coses es faran i es faran bé', ha afegit 'a més, tothom hi pot contribuir, fins i tot aquells que ara estan enfadats', ha reblat.
artur mas
Comparteix
   


Etiquetes
Artur Mas ha felicitat la ciutat de Martorell, i molt especialment l'equip de govern encapçalat per Salvador Esteve per el projecte urbanístic que aquest diumenge ha vingut a inaugurar. 'Abans aquesta carretera era grisa i fosca', ha valorat 'però si hi poses empenta, al final les coses surten'.

El president també s'ha referit a l'alcalde Salvador Esteve -qui és a més el president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM)-, com un 'mestre' en ser 'insistent fins el cansament' per aconseguir coses per a Martorell. Ha animat també als ciutadans a impulsar projectes per a reactivar l'economia de la zona, especialment en el sector industrial. 'La pròxima vegada que vingui, vull inaugurar una fàbrica, un taller o una escola de formació', ha declarat. 'Som un Govern que volem estar al costat de la gent que té projectes, fem bullir l'olla', ha subratllat.

Per la seva banda, Salvador Esteve, que està al capdavant de l'ajuntament d'una ciutat envoltada de municipis on governa el PSC, ha destacat que la reconversió de l'N-II ajudarà a esvair la imatge de Martorell com una ciutat 'lletja i grisa'. També ha elogiat l'actual executiu de Convergència i Unió (CiU). 'Abans ens havíem trobat traves', ha dit, 'però avui sé que tenim un Govern que estarà al costat nostre pel que calgui'. Esteve s'ha referit a Mas com 'un president sensible a aquests tres qüestions: l'atur, l'ensenyament i la vivenda digne per tothom'. 'Sabem de la incomprensió dels partits de la oposició i que ara tenen un atac d'amnèsia', ha afegit.

Acompanyat de membres del consistori, representants d'entitats i ciutadans, Artur Mas ha recorregut a peu el nou passeig urbà derivat de la reconversió de l'antiga carretera N-II que travessa Martorell. Ha estat un trajecte de mig quilòmetre que ha començat a la Plaça Portal d'Anoia fins al Pont del Diable. En aquest punt s'ha fet els els parlaments de les autoritats.

Per elaborar el projecte de reconversió de l'N-II s'ha superat una carretera de quatre carrils que esdevenia una frontera de divisió del poble i que, amb el pas de 60.000 vehicles al dia, contribuïa a accentuar una imatge 'grisa' de la ciutat del Baix Llobregat. Les obres han permès eixamplar les voreres, prioritzant els vianants, i reordenar les cruïlles amb la construcció de dues rotondes.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
mario fletxa barna
28 de març de 2011, 11.40 h

El Sr. Robert té tota la raó, no es pot triturar la feina de l'anterior govern des del primer dia, quan es demostra que no s'havia fet tan malament donades les circumstàncies de crisi a partir de l'últim mandat. La paraula humilitat s`ha esvaït i ha donat pas a una petulància patològica endèmica a CIU.
Ho pagarem tots plegats per no llegir entre línies, ja es veurà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
28 de març de 2011, 10.58 h

#5 Si no l'entenc malament o mal interpreto, voldria dir-li que té raó en el què diu. Això no obstant, em rebel·lo contra el fet punyent de que aquesta realitat l'hagin de pagar sempre els mateixos. Per tant, les retallades que les comencin per altres bandes, i que no siguin precisament i contínuament les classes més desfavorertes com són el teixit obrer i els jubilats. I això va no solament per en Mas sinó per tots els polítics en general.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Francesc fletxa Badalona
28 de març de 2011, 08.40 h

#3 Sr. Antoni, com diu vosté "Governar es afrontar la realitat amb tota cruesa", però amb intel·ligència, perquè ella és com és: complexe, i si hi haguessin receptes màgiques això de la política no tindria mèrit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa vilassar
28 de març de 2011, 02.38 h

el pijo de barcelona aturito ja pot dir missa.

va fotre mobing immobiliari a unes velletes de vilassar per quedar-se la casa davant de la dels seus vells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
28 de març de 2011, 00.29 h

Lamento tenir-ho que dir. Senyor Artúr Mas. son una majoria de catalans que varen depositar la confiança amb vosté, i ara amb les seves tebieses està perdent el crèdit. Governar es afrontar la realitat amb tota cruesa. El poble ho agraeix. No afrontar els consells dels seus assessors econòmics es un error garrafal.que algun dia se ho trobarà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Robert fletxa bcn
28 de març de 2011, 00.28 h

Mira, Mas, després de liderar, durant 7 anys, un gran projecte de linxament diari i de destrucció del Tripart des del minut 1, amb suports persistents com Godó i Pilar Rahola, fes-nos un favor: CALLA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de març de 2011, 21.55 h

Sense voler defenesar la política d'altres, té nassos que diguin que aquest govern és sensible a l'educació o a la vivenda...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.