directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

TGV: L'anada i tornada a Madrid des de Barcelona costarà 250 euros

El viatge amb el pont aeri d'Iberia és 135 euros més car

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El tram de TGV entre Barcelona i la frontera francesa va per llarg, i més tenint en compte que el Govern francès no està prioritzant la connexió fins a Perpinyà. El viatge Barcelona-Madrid, en canvi, cada dia és més a prop. Aquesta setmana s'han començat a saber detalls del trajecte, que unirà les dues capitals en prop de tres hores. El cost del bitllet estàndard d'anada i tornada costarà 250 euros, si ve hi haurà descomptes de fins al 60%.
ave tgv trens
Comparteix
   


Etiquetes
Renfe programarà uns 25 serveis diaris, i calculen que el pont aeri d'Iberia perdrà el 85% dels viatgers. Aquests mateixos càlculs assenyalen que Spanair perdria el 10% dels seus clients en aquesta ruta, mentre que Vueling perdria un 5% dels seus clients en el Barcelona-Madrid.

Calculen que seran 10.000 els passatgers diaris de la ruta, davant les 13.000 places diàries que ofereix el pont aeri. El preu també serà més reduït, ja que els 250 euros del TGV suposen un estalvi de 135 euros respecte als 385 euros que val l'anada i tornada amb el pont aeri d'Iberia.

La durada serà de fins a tres hores ja que els trens no podran circular a la velocitat prevista (350km/h). De fet els trens i les vies ho permetrien, però el sistema de senyalització que ha instal·lat Renfe no ho accepta.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.