directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Per Puig, Carretero mostra la 'desafecció' d'una part del catalanisme més radical cap a ERC

Sánchez-Camacho afirma que la situació interna a Esquerra està afectant 'directament' el tripartit

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari adjunt de Convergència, Felip Puig, ha afirmat que el fet que el líder de Reagrupament.cat (RCat) proposi un nou partit que proclami 'unilateralment' la independència, demostra que, des de fa temps, hi ha una 'desafecció' entre l'electorat catalanista més radical i Esquerra. Un descontentament que, segons afirma, gira entorn a uns dirigents 'que han pactat per comoditat amb l'espanyolisme'. Puig també lamenta que el tripartit, estigui més pendent 'dels seus temes', que no pas de les qüestions que preocupen la societat catalana, com el nou model de finançament, el traspàs de competències de rodalies o el futur de Seat.
felip puig
Comparteix
   

El PPC també hi diu la seva

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, considera que aspectes com el debat intern pel lideratge a Esquerra, no fan més que afectar la governabilitat de Catalunya, i per això, demana a Montilla que 'posi ordre' entre els seus socis de Govern. D'altra banda, la líder dels populars catalans, ha reclamat a Zapatero un 'compromís per escrit' on es faci constar la data en què hi haurà el pacte de finançament autonòmic, i la xifra que pertocarà a Catalunya. 'Catalunya ja no se'n refia' ha advertit Sánchez-Camacho sobre la gestió del govern espanyol.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Ferrer fletxa Sabadell
20 d'abril de 2009, 00.15 h

Aquest home espera que el votem dient-nos radicals?



propi de l'espanyol mes fatxa, per al qual, independentista = radical, que malament que aneu, CIU, us vaig votar l'ultim cop com a vot de càstig cap a esquerra, però no em feu pas tenir ganes de votar-vos de nou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
19 d'abril de 2009, 12.27 h

I per en Felip Puig... qui es l'electorat catalanista més radical ??? Esta clar que NO es el de CyU. Son els qui confien en fer quelcom amb les CUP?. Els seguidors d'EI????. Els militants del PCR???.

Imagineu-vos que els que senten 'desafecció' vers Esquerra, els simpatitzants les CUP, els d'EI, els independentistes (que n'hi han i molts) d'ERC malgrat les contradiccions actuals, i els tres o quatre (no gaires mes, malauradament) que puguin haver-hi dins el si de CDC (no dic res d'Unió... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.