directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 07:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

TV3 comercialitza les campanades de cap d'any

S'abandona la tradicional itinerància per Catalunya i durant 3 anys es faran a la torre Agbar de Barcelona

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els diners i l'audiència ho són tot. No hi ha cap altra manera d'entendre la decisió que ha pres la direcció de TV3 a l'acordar que els propers 3 anys la celebració de les tradicionals campanades de cap d'any es celebrin a la Torre Agbar de Barcelona, la seu de les campanades d'aquesta entrada al 2007. La Televisió catalana abandona, doncs, la tradicional itinerància que acostava les campanades a tot el territori, per concentrar la celebració durant 4 anys segur a l'edifici privat, que va reportar-los bones audiències aquest nadal passat.
tv3 torre agbar tvc corpo ccrtv
El logotip de TV3 a la Torre Agbar

Comparteix
   


Etiquetes
Ja està fet: Francesc Escribano, director de Televisió de Catalunya, i Àngel Simon, director general del grupo Agbar, han firmat aquest matí un acord de col·laboració que autoritza a la cadena la transmissió de les campanades de Cap d'Any des de la torre Agbar durant els tres anys vinents.

En virtut d'aquest acord, els equips de TVC disposaran durant aquella nit d'un plató a les instal·lacions de la torre Agbar per donar la benvinguda al nou any des de l'emblemàtic edifici, obra de Jean Nouvel.

En sintonia amb l'edifici, les campanades de TV3 de l'any passat, les primeres que la cadena va oferir des d'allà, oferint un espectacle de llum i so que trencava amb les transmissions clàssiques d'aquella nit.

Foren les campanades més vistes a Catalunya, amb un seguiment de 827.000 espectadors i el 38,7% de quota de pantalla, però tot i així no creiem que l'audiència justifiqui abandonar una tradició que acostava la ja de per si barcelonacèntrica TV3 a tot el territori català. I menys per fer propaganda gratuïta d'un immoble privat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Enric fletxa La Plana Baixa
16 de juny de 2007, 12.27 h

Si no cobran res per la publicitat que fan a Aigües de Barcelona és inacceptable. Escombren cap a una empresa relacionada amb el PSC-PSOE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Miquel fletxa Barcelona
15 de juny de 2007, 12.18 h

Les campanades a la torre Agbar varen ser una "passada" de boniques. Crec que podríen ser fácilment un senyal d'identitat, com a cosa sólida i immutable, igual que es una senyal d'identitat pels espanyols les campanades des de la Puerta del Sol. També hauriem d'agafar com a senyes d'identitat altres moltes manifestacions culturals arreu del pais i emetre-les per la tele cada any. I penso amb la Patum de Berga, o en les baixades de raïers pel Noguera o el concurs casteller de Tarragona i mol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de juny de 2007, 12.14 h

una mica tendenciós, però es escandalòs lo de tv3


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.