directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

S'obre el termini per sol·licitar el vot per correu de les municipals

Es pot demanar fins al 12 de maig

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

A partir d'aquest dimarts queda obert el termini per sol·licitar el vot per correu de les municipals fins el 12 de maig. A partir del 2 de maig, la delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral corresponent trametrà per correu certificat tota la documentació. El sobre de votació amb la papereta de vot, adreçat al president o presidenta de la mesa, caldrà remetre'l per correu certificat abans del 18 de maig. Coincidint amb aquestes eleccions, el 22 de maig s'escullen els membres del Conselh Generau d'Aran. De fet, 6.674 electors, segons el cens provisional, estan cridats a les urnes per escollir 13 consellers en representació dels sis terçons en què es divideix el territori de la Val d'Aran. També se celebren eleccions a les Corts Valencianes i al Parlament de les Illes Balears.

Comparteix
   


Etiquetes
Les persones que es troben temporalment a l'estranger, entre la convocatòria de les eleccions i el dia dels comicis, podran exercir el dret al vot un cop inscrites en el Registre de matricula consular com a no resident. La sol·licitud s'ha de formular personalment a les oficines consulars o a les seccions consulars de les ambaixades del 29 de març al 23 d'abril. L'Oficina del Cens Electoral tramitarà la inclusió de la persona electora en el cens i li remetrà tota la documentació necessària fins al 30 d'abril.

Pel que fa a l'elecció dels membres dels consells comarcals, amb els resultats de les eleccions municipals i un cop constituïts tots els ajuntaments de cada comarca, les juntes electorals provincials proclamaran els 1.040 consellers comarcals. Per la seva distribució es combina els resultats en nombre de vots i en nombre de regidors per a cada candidatura.

Les eleccions municipals són convocades pel govern de l'Estat, a proposta del Ministeri d'Interior i del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública. La Generalitat de Catalunya convoca les eleccions al Conselh Generau d'Aran i dicta les disposicions necessàries per a l'elecció i designació dels membres dels consells comarcals i la constitució dels mateixos, a partir dels resultats de les eleccions municipals. Per a més informació es pot consultar el web del Departament de Governació i Relacions Institucionals www.locals2011.cat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
29 de març de 2011, 12.01 h

BE, es l´hora de tenir memoritzat que els NO INVASORS I ELS NO BOTIFLERS, VOTAREM SEMPRE INDEPENDENCIA, VOS?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.