directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Gitano de Balaguer prepara l'assalt al consistori municipal amb la legalització del seu partit

El popular cantant balaguerí busca suports per conformar les llistes de cara als comicis del 22 de maig · Pretén canalitzar el vot descontent amb la política del municipi

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Ariel Santamaria, Carmen de Mairena, Maria Lapiedra i ara, El Gitano de Balaguer. Després de l'entrada en política de l'actriu eròtica de les Borges Blanques i de l''Elvis' de Reus acompanyat del transvestit més popular del país, ha arribat el torn del líder freak de Ponent. El cantant Joan Porta, popularment conegut com El Gitano, pretén fer un pas més en la seva meteòrica carrera i vol asseure's en els propers anys en un dels escons del consistori de la capital de La Noguera. Per fer-ho, l'abanderat del drug n'roll ha legalitzat el seu partit amb el que concorrerà als comicis del proper 22 de maig, el partit del Gitano de Balaguer, i ja és en plena tasca per conformar les llistes que el duguin a l'Ajuntament. Fonts properes al cantant consultades per Araponent.cat, han afirmat que l'entrada en política del Gitano pretén canalitzar el vot descontent de la ciutadania del municipi amb els actuals polítics de la ciutat, i han assegurat que 'hi ha cua' per formar part de la llista. L'elevat nombre de gent interessada en formar-hi part, ha dut als responsables de la candidatura a plantejar-se un sorteig per tal de conformar els 16 noms que acompanyaran Joan Porta. En cas que sigui escollit regidor, el cantant assistirà als plens municipals amb la seva inseparable guitarra.

Comparteix
   


Etiquetes
Fonts properes al cantant asseguren que es necessiten 400 vots per fer possible l'entrada d'El Gitano de Balaguer al consistori de la ciutat. En aquest sentit, i un cop legalitzat el partit, el cantant i el seu grup de col·laboradors pretenen sumar els suports que permetin conformar una llista pels comicis del 22 de maig. El cantant balaguerí vol aglutinar el vot descontent amb els polítics locals i 'amb la seva política abusiva de sous i privilegis'.

Icona freak de Ponent
El Gitano de Balaguer, de 37 anys, és un dels cantants freaks més coneguts de Ponent. La seva carrera musical va iniciar-se a finals dels anys 90 amb la gravació de la maqueta Cuándo Queráis, que va continuar amb el llançament l'any 2001 del seu primer àlbum enregistrat a Cuba, La màquina d'ensofatar. Dos anys més tard, i havent-se convertit en una de les icones de l'estil drug n'roll de Catalunya, Porta va treure al mercat el seu tercer i darrer disc fins al moment, Bufador. Amb el seu peculiar estil, El Gitano de Balaguer s'ha convertit en els més de deu anys de carrera, en una de les icones del món freak musical del país i alguna de les seves cançons, sovint dedicades al món de les drogues i la marginalitat, han esdevingut autèntics himnes populars.

Àlvar Llobet



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.