directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Detenen l'exalcalde de Ciutadella i vuit persones més per un nou cas de corrupció

S'investiguen irregularitats en la gestió dels càrrecs del PP a l'organisme turístic Citur

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La policia ha detingut ja nou persones en el marc de la investigació d'un nou cas de corrupció a les Illes Balears. Entre els detinguts hi ha l'exalcalde de Ciutadella, Llorenç Brondo, i els extinents d'alcalde d'Urbanisme i Turisme, Avel·lí Casasnoves i Gabriel Cardona, tots càrrecs del PP. S'investiguen presumptes irregularitats comeses en la legislatura passada en la gestió de l'organisme públic Ciutadella Turisme (Citur). Els detinguts podrien ser acusats de delictes de malversació, prevaricació i falsedat documental per haver convocat presumptament concursos públics irregulars a través de Citur.
llorenç brondo, ciutadella, pp
Comparteix
   


Etiquetes
Els agents de la Guàrdia Civil estan escorcollant des de primera hora d'aquest matí l'Ajuntament de Ciutadella i la seu d'aquest organisme públic, a Menorca. A més, la policia també recull informació d'una empresa privada de Palma.

La fiscalia anticorrupció investiga irregularitats entorn concursos públics i contractació de serveis informàtics per part de Ciutadella Turisme, que va motivar una comissió d'investigació municipal. A partir de les conclusions de la comissió es va investigar la gestió de l'àrea de turisme de l'anterior govern de Ciutadella, que era del PP. El màxim responsable era el tinent de batle Gabriel Cardona, qui va deixar el PP l'agost de 2008 i actualment és regidor del Grup Mixt. El febrer de 2010 el ple de l'ajuntament de Ciutadella va acordar remetre les conclusions de la comissió d'investigació a la fiscalia anticorrupció. En aquesta votació, el regidor Gabriel Cardona es va abstenir.

Mesos després, Unió d'es Poble de Ciutadella de Menorca (UPCM) va registrar als jutjats de Ciutadella una querella en la que assumia els resultats de la comissió municipal d'investigació i va demanar que es dirigís l'acció penal contra cinc querellats entre els quals Cardona, l'exbatle Llorenç Brondo i l'ex tinent de batle d'Urbanisme, Avel·lí Casasnovas.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.