directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Tribunal Superior de Justícia valencià es declara competent per investigar la trama de corrupció del PP

Hauran de declarar Francisco Camps, Ricardo Costa, Victor Campos i Rafael Betoret

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Tribunal Superior de Justícia valencià s'ha declarat avui competent per investigar els fets relacionats amb la trama de corrupció que afecta al Partit Popular coneguda com a 'cas Gürtel'. Així es cridarà a declarar al president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, al portaveu del PP a les Corts i secretari general del PP al País Valencià, Ricardo Costa, l'exconseller i exvicepresident Victor Campos i a Rafael Betoret, excap de gabinet de la conselleria de Turisme i actual cap de protocol de la Diputació de València. El jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón sosté que el PP de València podria haver rebut 420.700 euros en concepte de 'comissions en adjudicacions arreglades' pel presumpte capitost de la trama, Francisco Correa.

Comparteix
   

Alhora, afirma que el president d'Orange Market va pagar vestits al president Francisco Camps. També el jutge afirma que la trama es va gestar a partir d'una relació directa amb responsables del Partit Popular a nivell nacional, que tenien el seu lloc de treball a la seu nacional de l'esmentat partit, situada al carrer Gènova de Madrid. Garzón explica que els responsables polítics del PP ‘van convertir’ l'empresa Special Events, liderada per Correa, ‘en la que acapararia la major part dels actes de promoció de l'esmentada formació política’. Així, entre 1996 i 2004, Correa va desenvolupar ‘un conjunt de relacions i contactes que li van permetre crear un cercle de persones que o bé li concedien l'organització d'esdeveniments d'acord a la seva posició dins del partit o bé, quan obtenien un càrrec públic, facilitaven l'entrada de les empreses de Correa a l'administració que governaven’.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.