directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

'AndorraDirecte', el primer diari digital andorrà nascut a Internet

Catmèdia posa en marxa una nova capçalera · El llançament coincideix amb les eleccions al Consell General d'Andorra

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

A pocs dies per a les eleccions al Consell General d'Andorra, el grup Catmèdia posa en marxa AndorraDirecte, un nou diari digital vinculat al grup i que serà el primer digital andorrà nascut directament a la xarxa. El mitjà comença a fer les seves primeres passes la setmana prèvia a les eleccions i en un context de crisi econòmica amb la voluntat de 'remar per tirar el vaixell endavant'. El diari estarà dirigit pel periodista Arnau Colominas, gerent del Centre de la Cultura Catalana a Andorra i locutor del Grup Flaix, que en el seu primer editorial es marca com a objectiu explicar 'la informació del país en temps real' i ser l''altaveu del que passa a peu de carrer'.
andorradirecte
Comparteix
   


Etiquetes
El digital oferirà diàriament notícies d'informació general a més de comptar amb la col·laboració d'un equip d'opinadors que donaran el seu punt de vista respecte l'actualitat andorrana. En tant que AndorraDirecte és el primer diari digital del país dels Pirineus nascut directament a Internet tindrà una presència activa a les xarxes socials Facebook i Twitter a través de les quals els lectors també podran aportar la seva opinió.

El diari recollirà les 'piulades' de la xarxa andorrana i aplegarà a l'andorresfera les entrades dels blogs de diferents personalitats del país.

Catmèdia creix amb AndorraDirecte
Amb el naixement d'AndorraDirecte, Catmèdia suma la tretzena capçalera vinculada al grup que edita tant el directe!cat com els digitals territorials AraGirona.cat, AraPonent.cat i AraVallès.cat, entre d'altres projectes. El creixement de Catmèdia amb el llançament de nous projectes i el creixement sostingut de l'audiència dels digitals del grup han permès que es consolidi situant-se com el tercer grup privat en català a la xarxa.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.