directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 21:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El Síndic de Greuges intervé al cas de la nena de Salou maltractada

El defensor del poble analitzarà el cas amb les institucions implicades

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els ciutadans en el nostre actual sistema social, democràtic i de dret sovint som extremadament vulnerables davant de les gegantines administracions públiques. Quan aquestes fallen sovint pensem que ningú ens empara. És aquí quan apareix la figura del Síndic de Greuges, que ens ha de defensar quan l'administració publica falla o actua de manera desigual entre individus. Ara el nostre defensor del poble es reunirà cinc departaments del govern i representants de la justícia per estudiar per què no va funcionar el protocol d'actuació previst.
síndic greuges rafael ribó
Comparteix
   


Etiquetes
Les acusacions entre les institucions intentant-se donar les culpes les unes a les altres ha fet que el Síndic de Greuges de Catalunya intevingui en el cas. Concretament, ha obert una actuació d'ofici per analitzar el paper de les administracions en el cas de la nena de set mesos de Salou, hospitalitzada fa uns dies per maltractaments.

Una de les primeres accions de Rafael Ribó serà reunir-se aquesta tarda amb cinc departaments del govern i representants de la justícia, per estudiar per què no va funcionar el protocol d'actuació previst per als casos de maltractaments infantils, signat l'any passat. Mentrestant, la Clàudia va complir ahir set mesos a l'hospital d'on s'està recuperant d'una operació quirúrgica de les lesions cerebrals que, presumptament, li va provocar el seu pare.

El cap del servei de Pediatria de l'Hospital Joan XXIII, Xavier Allué, va declarar aquest dijous davant la jutge de Tarragona que porta el cas. Allué va confimar que la Clàudia va ser diagnosticada com a presumpta víctima de maltractaments tant en el primer ingrés, el 21 d'abril, com en el segon, diumenge passat. El pediatre va insistir també que els metges van complir el protocol previst avisant la justícia i la Direcció General d'Atenció a la Infància.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.