directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Presó per als que condueixin a gran velocitat o molt beguts

També se'ls privara del dret de conduir entre un i quatre anys

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Més duresa de les institucions cap a les infraccions de trànsit. Ara fins i tot es podrà anar a la presó si es comet una falta molt greu com excedir en més de 60 quilòmetres per hora el límit marcat en una zona poblada o en més de 80 quilòmetres la hora si es tracte de vies interurbanes. Amb això es pretén encara més posar fi als perills que suposa per un mateix i la resta de ciutadans l'excés de velocitat. També s'incrementen els clàstics per als conductors borratxos.
exces velocitat conta-quilometres contador
Un conta-quilòmetres a més de 160 per hora

Comparteix
   


Etiquetes
Les pene seran contundents. Es podrà anar a la presó i es retarà el carnet entre 1 a 4 anys segons la infracció per als els conductors que superin els 60 quilòmetres per hora el límit de la via urbana, i en 80 quilòmetres per hora, el límit de la via interurbana. Això es tradueix en conduir a més de 200 quilòmetres per hora a l'autopista, 180 per una carretera i 110 en zona urbana. La mateixa pena que s'aplicarà per aquells que condueixin un vehicle amb una taxa d'alcoholèmia en sang superior a 1,2 grams per litre. Més infraccions penalitzades amb més duresa seran les de conduir sense carnet o, molt pitjor, conduir sense punts. Altres actes menors podrien ser sancionats amb treballs en benefici de la comunitat que poden oscil·lar entre els 10 i els 40 dies.

La Comissió de Seguretat Vial del Congrés ha aprovat per majoria, amb vot negatiu del PP, IU i PNB, la proposició de llei que permetrà reformar el codi Penal per endurir les penes en matèria de seguretat. També es penalitzarà el fet de conduir sense carnet i conduir havent perdut tots els punts, que també serà castigat amb tres a sis mesos de presó.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Sergi Turiella fletxa Sant Boi de Llobregat
17 de juny de 2007, 20.53 h

Ja era hora, una cosa és un accident, que tots podem tenir i una altra és fer el boig. Hi ha conductes que posen en perill la vida dels altres, i això no es pot acceptar. Podeu prendre nota dels nordamericans, però aquí això és xauxa. Només falten les pressions en contra del Racc, dels fabricants d'automòbils i dels venedors de droga i alcohol en quantitats industrials, sobretot el cap de setmana. No parlo de la copa de vi, parlo dels litres d'alcohol de garrafa barrejat amb altres cose... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.