directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els Mossos desallotgen els antiBolonya que s'havien tancat a la seu d'Educació

Hi han accedit després d'una manifestació

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Antiavalots dels Mossos d'esquadra han desallotjat a la força la trentena d'estudiants tancats a la seu del Departament d'Educació a les quatre de la tarda. Un a un i custodiats per dos agents, els alumnes d'instituts de secundària han abandonat la cinquena planta de l'edifici, on es troba la conselleria. Un centenar d'estudiants de Secundària havien accedit a l'edifici després de la manifestació convocada aquest migdia en contra del Pla de Bolonya i la Llei d'Educació de Catalunya. L'estudiant Marc Coloma de l'IES Alella, ha assegurat que els agents han fet un ús 'desmesurat' de la força. Els estudiants s'han reunit amb un grup de suport que els esperava a fora i han iniciat una assemblea per decidir la següent actuació.

Comparteix
   

El Departament d'Educació ha ofert als estudiants que escollissin quatre representats per començar una negociació amb membres de la conselleria. Els alumnes però, han rebutjat la proposta i han respost que són els representants del Departament que han d'escollir els quatre interlocutors per parlar amb els manifestants.

Els estudiants han seguit exigint la presència del conseller d'Educació, Ernest Maragall, ja que no creien que no estigués dins de l'edifici, com afirmaven a la conselleria. Per a aquest migdia, Maragall tenia prevista la seva presència al Palau Sant Jordi en una trobada de corals de secundària, junt amb l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Mentrestant, els estudiants han penjat la pancarta de la manifestació, que portava el lema 'Instituts contra la mercantilització i per la pública', a les guixetes de les oficines que es troben adjacents a la conselleria d'Educació.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.