directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El president d'Unió Mallorquina declara avui imputat per prevaricació, malversació i revelació de secrets

Miquel Nadal haurà d'explicar la seva relació amb el cas Can Domenge

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'Unió Mallorquina (UM), Miquel Nadal declara avui com a imputat en el cas Can Domenge per explicar la seva presumpta implicació en el concurs que el Consell de Mallorca va convocar l'any 2006 per expropiar uns terrenys que van acabar licitant-se per 30 milions d'euros mentre que el preu de mercat doblava aquesta quantitat. Nadal està acusat de malversació de fons públics, revelació de secrets oficials i prevaricació a partir d'una denúncia que l'empresa Núñez i Navarro, participant en el concurs, va interposar contra diversos càrrecs d'UM i PP que van votar a favor de l'adjudicació.
miquel nadal, um, unió mallorquina, turisme, ille
Comparteix
   

Núñez i Navarro va participar en el concurs oferint 60 milions d'euros, però malgrat això el concurs va resoldre adjudicar els terrenys a UTE formada per Terrenys i Promoció S.L. i Construccions Pedro Francisco Ferrá Tur per la meitat de preu.

Nadal es va mostrar 'convençut' de la seva 'innocència' en aquest cas i va demostrar el seu 'màxim interès' a resoldre aquest assumpte 'com més aviat millor'. Altres càrrecs estan també imputats en el cas, com el diputat del Grup Mixt al Parlament i exvicepresident del Consell, Bartomeu Vicens, i el portaveu d'Unió Mallorquina al Consell, Miquel Àngel Flaquer.

Contracte rescindit


L'actual presidenta del Consell, Francina Armengol, va rescindir el contracte que en el seu moment havia aprovat Maria Teresa Munar (UM) després d'encarregar un informe sobre aquest cas que aconsellava acabar amb el contracte per l'incompliment flagrant dels terminis en l'execució de les obres de construcció dels habitatges d'alt standing previstes en l'esmentat solar.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.