directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

La CUP de Barcelona també crida a votar per la independència

La formació es reivindica com la impulsora del procés de consultes, iniciat el setembre de 2009 a Arenys de Munt

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Tal com han fet a la resta del territori, la Candidatura d’Unitat Popular de Barcelona ha fet una crida a la població perquè s'animi a votar en la consulta sobre la independència que tindrà lloc aquest proper diumenge, 10 d’abril, a la capital del país. Per la CUP, formació impulsora de la primera consulta sobiranista a Arenys de Munt el setembre de 2009, la jornada a Barcelona pot esdevenir un pas molt important pel reconeixement del dret democràtic i universal de la nació catalana a autodeterminar-se. D'aquesta manera, la CUP s'afegeix a Unitat per Barcelona fent campanya pel 'sí' al referèndum sobiranista de Barcelona, un posicionament a favor de l'Estat propi compartit per Esquerra, Reagrupament i Democràcia Catalana, als que cal afegir-hi el suport de Solidaritat Catalana al 'sí' independentista.
CUP Barcelona, Xavier Monge, CUP, Des de Baix
Comparteix
   


Etiquetes
En el seu comunicat de suport a Barcelona Decideix, la CUP de Barcelona fa una crida al conjunt de la ciutadania a votar a favor de la independència, 'eina fonamental per a la transformació i la consecució de les nostres llibertats socials i col·lectives, en contraposició a la via autonomista, amb la qual la nació catalana resta sotmesa als dictats de l‘Estat espanyol'.

Per la CUP, la consulta 'és un exemple de la democràcia directa sorgida del teixit social de la ciutat, a diferència de les consultes que promou l’Ajuntament de Barcelona i que no reflecteixen les demandes ciutadanes'. Pels independentistes, la consulta d’aquest proper diumenge a Barcelona 'ha de servir per plantejar la consecució de l’alliberament social i nacional del conjunt del poble català, que de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, ha de poder decidir lliurement el seu futur de forma pacífica i democràtica'.

L'organització també ha recordat que la militància de la CUP ha participat des del primer moment al si de la plataforma Barcelona Decideix, difonent les virtuts de la consulta i col·laborant en la dinamització dels actes i en la recollida del vot anticipat, i, amb motiu de la jornada d’aquest proper diumenge, s’implicarà en les diferents tasques organitzatives.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pereeldigne fletxa Granollers
5 d'abril de 2011, 19.44 h

Està bé que la CUP es posicioni a favor del sí però ara li caldria que aprengués a ser més madura políticament i s'inclogués a la Candidatura d'Unitat per Barcelona. Si va sola (encara que hi hagi els tres de Des de Baix), s'estrellarà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marc Sabatés i Laporta fletxa Barcelona Catalunya //*//
5 d'abril de 2011, 09.31 h

Volem la independència ja ! Malalt d ' amor pel meu pais ! ! ! !
Marc-Sabates.Com


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.