directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Sónar congrega 80.000 persones en els tres dies de festival

Les actuacions nocturnes i diurnes s'han succeït a les 5 seus del certamen

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Unes 80.000 persones, segons dades de l'organització, han acudit al festival de música avançada i art multimèdia Sonar que s'ha fet des de dijous a Barcelona i que va tancar dissabte a la nit.
sónar musica electrònica macba festival
Imatges d'un dels concerts del Sónar 2007

Comparteix
   


Etiquetes
Entre les estrelles de la programació del Sónar 2007, ha destacat el grup de rap Beastie Boys, amb un concert instrumental i un altre de repertori més convencional.

El cartell del Sónar ha comptat amb la presència de Fangoria, Mogway, Cornelius, Mala Rodríguez, Nicole Willis, Wolf Eyes, Narod Niki, Ràdio Slave, Estafa Maas i els habituals Dave Clarke, Jeff Mills i Miss Kittin.

Els escenaris del Sónar han estat el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el MACBA, el Centre d'Art Santa Mònica i l'Auditori en les actuacions diürnes i el Polígon Pedrosa de Gran Via 2 en les nocturnes.

El festival ha comptat en aquesta edició amb un pressupost de 4,35 milions d'euros, que procedeix un 10,47% de les institucions públiques, un 29,9% l'aporten els patrocinadors amb acords subministradors de servei o amb diners, però la major part del finançament recau en la venda d'entrades, que suposen el 64,54% del pressupost.

SonarMática, l'àrea multimèdia del festival, ha presentat una exposició que parteix del cèlebre Tercera Llei de l'escriptor britànic Arthur C. Clarke, autor de '2001: una odissea a l'espai'.

Per la seva banda, Sonorama ha invitat a una immersió en les possibilitats espacials del so, mentre que SonarExtra ha ofert una exposició amb el títol 'Física i música. Vibracions per a l'ànima' per aproximar a la música des de la ciència.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.