directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol alerta el PSC que està dificultant l'entesa amb el Govern quan l'acusa de mentider

'La voluntat d'entendre'ns no és a qualsevol preu', ha subratllat el secretari general adjunt de CDC que valora positivament els 100 primers dies de mandat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha advertit aquest dilluns el PSC que està dificultant la possibilitat d'entesa amb el Govern quan diu que menteix sobre l'estat de les finances. 'No acceptarem que ens continuïn adjectivant com a mentiders malgrat la voluntat de mà estesa. La voluntat d'entendre'ns no és a qualsevol preu', ha subratllat Pujol en roda de premsa, on ha deixat clar que la paciència del Govern i de CiU té un límit. 'Quan un grup polític amb molta responsabilitat en els darrers set anys i tota a Espanya ens adjectiva com a mentiders, deslegitima tota aquesta capacitat d'entendre'ns, dificulta aquesta possibilitat', ha argumentat. D'altra banda, Pujol ha fet un balanç positiu dels 100 primers dies del Govern i ha negat problemes de comunicació. No obstant, sí que ha reconegut que hi ha algunes qüestions com els 80 km/h o l'impost de successions que han tingut una gestació que, en la mesura que han estat molt observats pels mitjans i per l'oposició, 'ha pogut semblar que algunes coses costaven molt de sortir'.
oriol pujol, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
Pujol ha assegurat que CiU és conscient que no té la majoria suficient a la cambra, i ha recordat que des del primer moment van practicar la política de la 'mà estesa' per fer possible un Govern el més estable i sòlid possible. Per això, han aplicat la 'geometria variable' arribant a acords amb PSC, PPC o ERC.

Ara, el Govern vol continuar amb aquesta línia, però ha avisat que no acceptarà 'crítiques o falsedats' com les que planteja el PSC. En aquest sentit, ha remarcat que el fet que els socialistes catalans acusin la Generalitat de mentir, 'dificulta' la capacitat d'entendre's amb el Govern, per molt que aquest vulgui tenir la mà estesa. 'Quan un grup polític amb molta responsabilitat en els darrers set anys i tota a Espanya ens adjectiva com a mentiders, deslegitima tota aquesta capacitat d'entendre'ns, dificulta aquesta possibilitat i posa de manifest que nosaltres, la voluntat d'entendre'ns no és a qualsevol preu', ha remarcat.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.