directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Expulsen la portaveu de Compromís per portar una samarreta contra Camps

Oltra denunciava que Camps s'absenta de les sessions de control parlamentari per no respondre sobre la suposada trama de corrupció que l'esquitxa

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La presidenta de les Corts Valencianes, Milagrosa Martínez, ha expulsat del ple d'avui la portaveu del grup Compromís pel País Valencià, Mònica Oltra, perquè duia una samarreta amb la fotografia del president Francisco Camps que deia Wanted, only alive. Oltra pretenia denunciar que Camps és un 'pròfug de la política', perquè ahir no va assistir a la sessió de control parlamentari per respondre les preguntes sobre la suposada trama de corrupció en què es troba immers, coneguda com a 'cas Gürtel'.
camps wanted, mònica oltra, compromís, enric morera
Comparteix
   

La samarreta ha indignat els diputats populars, el seu portaveu, Ricardo Costa, i la presidenta de les Corts. Martínez li ha demanat que se la traiés per respecte institucional, ha suspès el ple durant cinc minuts i s'ha reunit amb els portaveus parlamentaris. Quan s'ha reprès la sessió, ha tornat a demanar a Oltra fins a tres vegades que es traiés la samarreta i, veient la negativa de la diputada d'Iniciativa, ha decidit expulsar-la.

Oltra ha marxat del ple acompanyada de la resta del seu grup parlamentari, fet que ha rebut els aplaudiments dels diputats populars, que per un dia han vist realitzat el seu somni d'aconseguir unes Corts únicament bipartites.

Camps haurà de declarar sobre la seva implicació en la trama de corrupció del PP coneguda com a 'cas Gürtel' en què també hi estan implicats Costa, l'expresident del Consell, Víctor Campos, i l'excap de gabinet de la conselleria de Turisme, Rafael Betoret. El jutge de l'Audiència espanyola, Baltasar Garzón, sosté que el PP valencià podria haver rebut 420.700 euros en concepte de 'comissions en adjudicacions arreglades' pel presumpte capitost de la trama, Francisco Correa.

Fotografia: El Mundo.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
8 de maig de 2009, 21.16 h

ABANS, TENIEM LA DICTADURA FRANQUISTA, I ARA TENIM LA DICTADURA IMPERIALISTA ESPANYOLA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
8 de maig de 2009, 10.11 h

Amic Roger: Això de polítics no compromesos per què no visquin de la política, avui en dia és impensable, avui en dia és una utopia. Tenim els exemples més evidents a Catalunya. I no parlem ja de les regions que conformen el país veí. Només hi ha escàndols, prevaricacions, abusos de poder, comissions a sota mà, persones que guanyen milionades d'euros amb connivència amb els polítics, o si més no, polítics que tenen el cul enganxat a la poltrona la qual no deixen ni per vergonya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Roger fletxa Barcelona
7 de maig de 2009, 20.12 h

La Mónica Oltra no és aquella transfuga que va deixar EUPV poc abans d'unes eleccions per anar-se'n a IC?. L'Esquerra valenciana no va massa bé,cal reorganitzar-se més bé i tenir gent més compromesa que no visqui de la politica...La politica al servei del poble, i no per fer calès.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
7 de maig de 2009, 13.07 h

Es igual, país valència la gent tornaran a votar feixistes espanyolistes. Única cosa que es indignant es que allà la gent encara viu època de franquisme sense cap problema. Però ja, Catalunya te president qui no ha nascut a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.