directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Més de 5,3 milions de catalans estan cridats a les urnes a les eleccions municipals del 22 de maig

Aquest dilluns s'ha iniciat el procés d'exposició pública del ens i de rectificació de dades

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Més de 5,3 milions de catalans estan cridats a les urnes a les eleccions municipals, segons dades provisionals. Aquest dilluns, s'ha iniciat el procés d'exposició pública del cens en període electoral i de rectificació de les dades per als comicis, inclosos els del Consell General de l'Aran. Les dades es podran consultar fins l'11 d'abril i els ajuntaments estan obligats a mantenir un servei de consulta de les llistes electorals vigents dels seus municipis, segons el Departament de Governació. Durant aquest període es podran presentar reclamacions davant de les delegacions provincials de l'Oficina del Cens Electoral o dels ajuntaments, per modificar les dades i sobre inclusió o exclusió del cens.

Comparteix
   


Etiquetes
També durant el mateix termini, els representants de les candidatures poden impugnar el cens de les circumscripcions que en els sis mesos anteriors hagin registrat un increment de residents significatiu i no justificat. L'Oficina del Cens Electoral farà públiques les rectificacions i notificarà als reclamants i als ajuntaments la resolució de les peticions el 15 d'abril.

La consulta es pot fer per mitjans informàtics, amb la identificació prèvia de la persona interessada o mitjançant l'exposició al públic de les llistes electorals, si no es compta amb mitjans informàtics suficients. La xifra provisional d'electors a Catalunya per a les properes eleccions municipals és de 5.306.890 (5.240.686 electors residents i 66.204 electors estrangers residents a l'estat espanyol), mentre que a les eleccions al Consell General d'Aran és de 6.674.

Així mateix, les delegacions provincials de l'Oficina del Cens Electoral publiquen en el butlletí oficial de cada província (BOP) del 4 d'abril el nombre, els límits de les seccions electorals, els seus locals i les meses corresponents a cadascuna d'elles. Aquestes dades són provisionals, ja que fins al 10 d'abril els electors poden presentar-hi reclamacions.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
5 d'abril de 2011, 11.18 h

HO SABEU TOTS
Que sòc un BURRO en gramàtica...però NO voldreu que també ho sigui en ARITMETICA...resulta que hi ha GRAN FESTA perque hi han no se quans miles més treballant, però al mateix temps també s´han apuntat uns quans MILERS més a l´ATUR.....VISCA!!! no us podeu queixar OI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.