directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 15:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciutadans considera 'irresponsable' que CiU permeti el tràmit de la llei sobre la independència

Solidaritat critica Millo i Iceta de 'no tenir la decència de llegir-se la llei contra la que presenten esmenes a la totalitat'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha considerat aquest dimarts 'irresponsable' que CiU permeti el tràmit de la llei sobre la independència. Al seu parer, el Govern permet una crisi institucional a més de l'actual crisi econòmica. Per altra banda, el diputat de Solidaritat Alfons López Tena ha criticat que el portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, i el dirigent del PSC Miquel Iceta 'no han tingut la decència de llegir-se el contingut de la llei' ja que van afirmar que 'la tramitació de llei s'havia de fer de forma especial si s'anava a proclamar la independència de Catalunya'. López Tena ha recordat que la llei 'no la proclama sinó que estableix un full de ruta de com fer-ho en un futur'.
jordi cañas, ciutadans, consultes
Comparteix
   


Etiquetes
Cañas ha afirmat que si el Govern entén que la forma de aconseguir confiança és crear una crisi institucional, en el conjunt de la ciutadania, de les administracions públiques i en els mercats internacionals en un marc de crisi econòmica, és 'una mala pràctica' i ha afegit que 'diuen una cosa i en fan una altra' i que així 'fan el primer pas per no anar enlloc'.

Per altra banda, López Tena ha recordat que 'el proper dimecres no es proclamarà la independència' i ha considerat que 'el bloc espanyol faria bé en llegir-se els continguts de les lleis abans de presentar esmenes a la totalitat'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Jordi fletxa Bcn
7 d'abril de 2011, 21.40 h

Qui és irresponsable ? Regalin vostè i els seus els 22000 milions d'euros als espanyols que tant estimen (i de qui tant poca cosa reben a canvi, també vostès, sigui de passada). Quina colla de dropos els seus votants, que els tinc més que calats. Dropos, garrulos i ignorants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pantinet fletxa El Pla de Santa Maria
6 d'abril de 2011, 21.42 h

Molt bona JORGE, ara el problema es que: Els CIUDADANOS no pinte-ho res de res a Catalunya, sou uns espanyols fracassats. CiU al que critique-ho a les eleccions us ha fotut hòsties fins el paladar i tot. A qui represente-ho? A gent que no té res a veura amb Catalunya. Hi moltissims espanyols que entenen molt millor que tu el que es Catalunya. I ara t'has d'apendre de memória això: A sou fans de Intereconomia TV, que destaca per la seva catalanitat. On son els dos diputats que tenieu l'any p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
euro fletxa UUUUUIIIIIII AVUI EN RAJOY AL PARLAMENT...CIU+PP = AMIGOS PARA SIEMPRE
6 d'abril de 2011, 16.59 h

CIUDADANOS...JORDI CAÑAS......CALLEEEEEUUUUUU
Ja ho sabem que el bipartit ciu, s'ha equivocat permetent el tràmit sobre la llei de la independència, per a ells serà un desastre. No tenen arguments.
El bipartit volia fer-se el xulo, fent crèure que també vol la independència, i ara se li ha girat la truita, perqué no saben que fer i saben que quedaran malament. Per aixó.......

QUAN EL TEU ENEMIC, S'EQUIVOCA, VAL MES NO DISTREURE'L



Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
solerajm fletxa st cugat
6 d'abril de 2011, 13.09 h

Els partits colonialistes s'estan posant nerviosos: pp, c's... psoec,... Què faran quan se'ls acabi el xollo, entraran en empreses per fomentar la dependència altre cop? O se n'aniran a viure millor al país veí? Bona sort!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.