directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camps va atorgar contractes menors a 'El Bigotes' per valor de 570.000 euros

Compromís demostra l'existència de vincles entre el president valencià i la trama de corrupció del 'cas Gürtel'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El grup Compromís pel País Valencià ha denunciat a l’Audiència Nacional espanyola l’existència de multitud de contractes entre la Generalitat i empreses vinculades amb la trama de corrupció del cas Gürtel que afecta el president Francisco Camps. Compromís ha provat que Presidència va atorgar a l’empresa Orange Market, propietat d’Álvaro Pérez El Bigotes, multitud de contractes menors que, sumats, suposen una quantitat de 574.873 euros.
francisco camps, generalitat valenciana
Comparteix
   

Per exemple, Compromís ha aportat proves que demostren que Orange Market es va embutxacar 36.000 euros per instal·lar un panell amb l’escut valencià durant el ‘tour’ que Camps va fer a Miami. L’adjudicació es va fer mitjançant diversos contractes fraccionats, en comptes d’un de sol, per evitar haver de convocar cap concurs públic.

La portaveu de Compromís, Mònica Oltra, va demanar ahir al magistrat Baltasar Garzón que reclamés tots els contractes menors que la Generalitat ha atorgat a dit en els últims anys. Denuncia que Camps ha fet tots els possibles per evitar que Compromís obtingués la informació que ara ha tret a la llum, però argumenta que la Generalitat no podrà ocultar informació a la justícia.

El president del Bloc, Enric Morera, va dir que les victòries del PP ‘se sustenten en gran mesura a partir d’un finançament públic d’empreses afectades per la trama de corrupció’ i considera que ‘estem assistint a una presumpta trama de finançament colossal del PP’.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.