directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Comença la campanya publicitària contra els incendis forestals FOC ZERO

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La Generalitat i la Diputació de Barcelona posen en marxa a partir d'aquest dilluns la campanya publicitària FOC ZERO amb l'objectiu de recordar que amb l'estiu arriba la temporada de màxim risc d'incendis forestals i que les pèrdues originades pels focs 'van més enllà de sobre la vegetació cremada'.
foc zero incendis generalitat campanya
Un dels pòsters de la campanya

Comparteix
   


Etiquetes
 També es posa èmfasi que els focs forestals afecten els ecosistemes dels nostres boscos (la flora i la fauna), les activitats agrícoles, i les activitats d'esbarjo al bosc; i que el 112 és el número el qual cal trucar en cas d'incendi.

La campanya, que es posarà en marxa a través dels Departaments d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i de Medi Ambient i Habitatge, i la Diputació de Barcelona, ha tingut un cost de 187.102,20 euros i es difondrà mitjançant espots de televisió, anuncis en premsa i revistes, opis, falques de ràdio i banners a Internet. L'empresa que ha elaborat la campanya és Small, guanyadora del concurs el passat mes de març.

Baltasar preveu un retard en la campanya d'inici d'incendis forestals

Per la seva banda, el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha assegurat aquest diumenge que, tot i que encara és aviat per parlar de previsions, després d'un hivern sec i una primavera humida fa que hi hagi un nivell d'humitat 'positiva' a la terra que, a la vegada, ha originat la presència d'abundant vegetació i biomassa. Tanmateix, aquesta situació, en cas de produir-se, a l'estiu, episodis amb altes temperatures i de sequera continuada podria crear alguna dificultat ja que es podrien iniciar incendis amb major facilitat.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.