directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Quim Monzó i Charly Rexach, els últims suports de Barcelona Decideix

També s'han adherit a la plataforma ciutadana Sebastià Alzamora, Gerard Quintana o l'actriu Ariadna Gil

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

A tres dies del 10A, Barcelona Decideix ha presentat els últims noms que donen suport a la consulta ciutadana sobre la independència d'aquest diumenge. Entre ells hi figuren l'escriptor Quim Monzó, l'exfutbolista i entrenador de futbol Charly Rexach, els escriptors Vicenç Altaió i Sebastià Alzamora, el cantant Gerard Quintana i l’actriu Ariadna Gil, entre d'altres. Precisament l'exentrenador blaugrana va demanar el vot en la consulta en una taula rodona al barri de Gràcia, on va proclamar que 'el dia 10 d'abril, tothom ha d'anar a votar' tal com es pot veure al vídeo del diari La Tortuga.


Quim Monzó
Comparteix
   


Etiquetes
L’escriptor Quim Monzó s’ha adherit a la campanya ciutadana Barcelona Decideix per reivindicar el seu compromís amb el país, un compromís que es pot veure cada dia als articles que publica.

Les últimes incorporacions inclouen persones representatives del món social i cultural del nostre país, que reivindiquen, amb la seva adhesió, el dret a decidir dels catalans. Entre els últims adherits també hi ha l’exjugador d’handbol Xavier O’Callaghan, un dels esportistes que ha guanyat més títols al FC Barcelona; l’advocat i exalcalde socialista de Badalona Joan Blanch; el lingüista Sebastià Serrano, i el polític i expresident del Parlament de Catalunya Joan Rigol, que ja va exercir el seu dret de vot el 26 de març en la jornada intensiva de Nou Barris.

Més de 200 suports

D’aquesta manera, a tres dies del 10A, Barcelona Decideix tanca la llista de personalitats adherides doblant el nombre d’adhesions respecte del dia en què es va fer la presentació oficial de la llista, el passat 9 de febrer en un acte celebrat a la seu nacional d’Òmnium Cultural.

A més dels 200 suports, Barcelona Decideix té també l’adhesió i col·laboració de 361 entitats, entre les quals destaquen Òmnium Cultural, el CIEMEN, el FC Barcelona, el Col·legi de Metges de Barcelona; el Centre Excursionista de Catalunya, Justícia i Pau, la Fundació Catdem, Unió de Pagesos, UGT de Catalunya i la Intersindical, entre moltes altres. Les entitats han cedit espais i material a Barcelona Decideix, i en alguns casos han ofert les seves seus per fer-hi recollida de vot anticipat durant tota la campanya. La Intersindical, a més, ha estat la seu de Barcelona Decideix tots aquests mesos, i l’edifici d’UGT al capdavall de la Rambla serà la seu central de Barcelona Decideix el 10A.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
solerajm fletxa st cugat
7 d'abril de 2011, 16.03 h

Jo només voldria dir que sento admiració i orgull per tota aquesta gent anònima que fan tota la feina, uns milers en tot Catalanya, i que mereixen el reconeixement i respecte de tot el nostre poble. Els reconeixements de la gent mediàtica també és una bona col·laboració. Crec que caldria donar a tot aquest esforç un reconeixement específic, ja sigui com a millor protagonista de l'any en algun diari, o de la Generalitat pels esforços al servei del nostre poble. Jo des d'aqui els recon... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.