directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

L'homenatge a Pepe Rubianes reunirà dalt de l'escenari una vintena d'humoristes, artistes i comunicadors

Es farà el 8 de juny al Palau Sant Jordi · Ja s'han venut la meitat de les entrades

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'homenatge a Pepe Rubianes, que es farà el 8 de juny al Palau Sant Jordi de Barcelona, reunirà una vintena d'humoristes, artistes i comunicadors, que tenen en comú haver estat amics del còmic galaico-català, que va morir el passat 1 de març a causa d'una malaltia. Andreu Buenafuente, Carles Flavià, Manel Fuentes, Xavier Grasset, Martirio, Ángel Pavlovsky, Joan Manuel Serrat o Tricicle són alguns dels que pujaran a l'escenari per acomiadar i homenatjar l'humorista, sota la direcció de Joan Lluís Bozzo i Pep Molina. Aquest acte es fa coincidint amb la gala de la Fundació Pare Manel, que cada any comptava amb l'impuls de Pepe Rubianes. El Palau Sant Jordi té capacitat per a 14.000 persones i ja s'han venut la meitat de les entrades, que costen entre 25 i 32 euros.
homenatge pepe rubianes
Comparteix
   

Un dels directors de la festa, Joan Lluíz Bozzo, acompanyat d'alguns dels participants, han presentat aquest dilluns l'homenatge que estan preparant a Pepe Rubianes. No serà una conjunció dels gags o muntatges habituals dels artistes que hi participen, sinó que serà un espectacle fet a base de la petjada de l'actor i humorista, segons han avançat sense més.

L'únic que ha gosat revelar-ne alguna cosa més ha estat Joan Gràcia, del Tricicle, que ha explicat que el número d'aquest trio còmic aprofitarà el barroer llenguatge de Pepe Rubianes. A banda d'humoristes i comunicadors amics de Rubianes, també hi participaran les ballarines del seu últim espectacle, 'La sonrisa etíope', que es va veure obligat a abandonar per la malaltia.

Andreu Buenafuente, Pep Cruz, Cristina Dilla, Faemino y Cansado, Carles Flavià, Manel Fuentes, Xavier Grasset, Carlos Latre, Lucrecia, Martirio, Ángel Pavlovsky, Polònia i Crackòvia, Xavier Sardà, Joan Manuel Serrat, Tequila, Tricicle són alguns dels artistes ja confirmats, però la llista podria augmentar, segons Joan Lluís Bozzo, que ha coincidit amb tots en ressaltar la popularitat de Rubianes, que es produeix de forma espontània 'per una conjunció màgica de coses'.

Andreu Buenafuente, que ha reconegut està 'molt tocat' per la mort de Pepe Rubianes, també ha valorat la seva pèrdua com un 'gran forat que queda al teixit de l'espectacle d'aquest país', que considera 'menys sa' des que no hi és. També ha parlat d'ell com de l''home més lliure' que ha conegut en la seva vida. Carles Flavià també s'ha manifestat en aquest sentit i ha afirmat que 'ha deixat moltes coses', que s'utilitzaran per aquest espectacle.

Els beneficis de l'homenatge, que es fa coincidint amb la gala benèfica a favor de la Fundació Pare Manel, que cada any comptava amb la participació de Pepe Rubianes, aniran per a aquesta fundació i la creada amb el nom de Rubianes, que dedicarà els seus esforços a l'Àfrica, continent al qual viatjava sovint i on havia començat alguns projectes solidaris, especialment a Kenya.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.