directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Portabella demana a la PIMEC que els empresaris votin pel 10A

Els recorda que l'espoli fiscal que ha de suportar Catalunya condiciona el desenvolupament i el futur del país

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El candidat d'Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, s’ha adreçat aquest matí als empresaris per demanar el vot a favor del sí en la consulta sobre la independència de Catalunya d'aquest diumenge. Ho ha fet des de la seu de la PIMEC des d'on ha fet una crida als empresaris a anar a votar diumenge el 10A argumentant que la gravetat de la situació actual: 'Amb els trenta dos anys que portem d’espoli fiscal ara ja ningú pot pensar en què això és possible de suportar perquè d’això en depèn el nostre desenvolupament i el nostre futur'.
jordi portabella, erc, esquerra, pimec
Comparteix
   


Etiquetes
Davant els representants del sector empresarial de la PIMEC, Portabella ha presentat la coalició com un valor nou dins del mapa electoral municipal considerant que 'si hem estat capaços de superar diferències per anar junts serem capaços de resoldre els problemes de la gent perquè sabem com s’aconsegueixen els consensos'.

Portabella ha recordat als empresaris que l'Estat espanyol dóna a Barcelona només 10 milions d'euros en concepte de capitalitat, una xifra que suposa l''equivalent a la meitat del valor d'un quadre del Prado'. En aquest sentit ha manifestat que el dèficit fiscal que pateix la ciutat i el país 'no és suportable' i per això ha demanat fer valdre les competències que atorga la Carta Municipal al consistori com per exemple 'mantenir relacions bilaterals amb l'Estat espanyol mitjançant la participació directa en l’IVA i l’IRPF, o la participació directa en les infrastructures i això vol dir tenir veu i vot a l’Aeroport, a Rodalies i al Port'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
8 d'abril de 2011, 10.55 h

#1 Benvolgut Sr. El fet que el Sr portavella demani participacio a las PIMES es lloatble pero les seves afirmacions ( de voste) vers CIU no les comparteixo: es moment de sumar i no de esquitxar als altres, jo trobo a faltar per par de ERC un posicinament mes fort en contre les declaracions del Sr Hereu vers el referendum pero, ja es veu que dins l´Ajuntament les relacions PSOE-ERC son mes dolces.....Recordi que el referendum ara es fa a Barcelona i que els politics que tendrien que donar ¨me... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Republicà fletxa Barcelona
8 d'abril de 2011, 00.05 h

Això és fer campanya activa pel referendum !!!!

No com els de CIU !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.