directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Vallgorguina, l'avantsala del 10A

El petit municipi vallesà crida a les urnes 2.100 persones en una jornada que obre la sisena onada de consultes a Catalunya

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

La sisena onada de consultes sobre la independència de Catalunya s'obre aquest dissabte al municipi vallesà de Vallgorguina. Més de 2.000 persones estan cridades a les urnes en la jornada que fa d'avantsala del referèndum de Barcelona, el més important des que el passat 13 de setembre de 2009 s'iniciés el procés a Arenys de Munt. La plataforma Vallgorguina Decideix va optar pel 9A per 'no quedar eclipsats' per la consulta a la capital catalana, i ha organitzat diversos actes festius per animar el vot dels ciutadans. Ball de gegants i bastoners, un partit de futbol i una botifarrada popular són alguns dels actes programats al voltant del referèndum sobre la independència, que porta ja una setmana recollint el vot anticipat. En declaracions a Aravalles.cat, la plataforma del municipi vallesà s'ha mostrat molt optimista respecte al nombre de persones que exerciran el vot, encara que no s'ha aventurat a realitzar cap pronòstic sobre el tant per cent de sufragis que es recolliran.

Comparteix
   


Etiquetes
Optimisme prudent. Així se senten els membres de la plataforma Vallgorguina Decideix davant la consulta sobre la independència que es celebra aquest dissabte. El petit municipi vallesà és el que obre la nova onada de referèndums que es celebra arreu de Catalunya durant el cap de setmana i que abraça 22 pobles. No obstant, la celebració de la jornada de vots sobre la independència tindrà un protagonista destacat. Barcelona. Per no ser eclipsats per la consulta a la capital catalana, que crida a les urnes a 1.420.000 persones, la plataforma de Vallgorguina va optar pel 9A per tenir 'més ressò mediàtic'.

Una setmana de vot anticipat
Des del passat 2 d'abril, Vallgorguina ha pogut votar sobre la independència de Catalunya. L'inici del vot anticipat es va fer en un acte on diversos representants de la consulta d'Arenys de Munt, encapçalats per Carles Mora i Josep Manel Ximenis, van lliurar, com a símbol, l'urna on el 13 de setembre de 2009 es va iniciar el procés de consultes. En el mateix acte, Mora va formalitzar la invitació a Artur Mas i als membres del govern per assistir aquest dissabte al municipi vallesà.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1 Sílvia Martínez
9 d'abril de 2011, 08.38 h

Vallgorguina decideix, endavant! Que tingueu molt bona jornada!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.