directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós qualifica Duran de 'ni-ni' perquè 'no sap què vol ni on és' respecte a la independència

El president d'ERC carrega contra el líder d'Unió mentre agraeix que dirigents de CiU hagin anat a votar

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha qualificat aquest divendres el president del Comitè de Govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, de 'ni-ni' per haver afirmat que a Unió 'ni som independentistes ni antiindependentistes'. 'Duran és un ni-ni, ni sap què vol ni on és', ha dit Puigcercós, 'que ens digui què vol'. Per contra, Puigcercós ha celebrat que hi hagi hagut 'dirigents de CDC i algun d'UDC' hagin anat a votar a la consulta, fins i tot 'fent miracles' com que hi hagi anat la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal. Puigcercós considera que això és fruit de 'l'esforç' fet pels voluntaris a la consulta i ha demanat a Duran que, precisament per ells, no les 'ridiculitzi'.

Comparteix
   


Etiquetes
Puigcercós ha 'agraït públicament' que dirigents de CiU hagin votat a la consulta, tot i que no ha parlat explícitament del president de la Generalitat, Artur Mas. En aquest sentit, ha constatat una actitud 'diürna' de CiU, votant a les consultes, i una de 'nocturna' al Parlament. Però ha afegit no voler 'criticar-ho'.

El president d'ERC ha demanat a Duran i Lleida que 'no menystingui l'esforç de tant gent que s'ha mobilitzat per les consultes' i que, en el cas de Barcelona, ha xifrat en 7.000 voluntaris. 'Queda molt bé ridiculitzar-ho des de Madrid, però demanem que no ho faci, que ho respecti', ha reclamat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Pep fletxa Rubí
9 d'abril de 2011, 17.30 h

Em feu gracia els de bandera del Puigcercós a governació ! Aquest drap hi ha estat durant 30 anys seguits i l'únic que la va treure va ser ell. Hi és per collons i prou, exactament igual que tots portem un DNI ejpanó per collons o és k els que critiques tant l'heu cremat i aneu indocumentats a demanar la Visa al banc? Prou demagògia barata!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
lluís fletxa Monistrol de Montserrat
9 d'abril de 2011, 16.18 h

Totalment d'acord amb el senyor Puigcercos. Ës fantástic veure com el senyor Durant i Lleida es va traient mica en mica la careta. No hem d'oblidar que és la imatge de la dreta catalana més carca. Però també haig de dir que hem costa entendre com un indepedentista quan el nomenen conseller de governació i treu la bandera espanyola de la seu de la concelleria, torna a col.locar-la poques hores després. Una de les virtuds que te la independència és que deixa al descobert les contradicci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jaume fletxa Sitges
9 d'abril de 2011, 16.01 h

Un cop més en Joan Puigcercós diu una veritat com un puny i que tothom pensa pero ningú diu, es per aixó que Esquerra molesta i per aixó durant tant de temps ha estat en el punt de mira de diversos grups mediàtics, certa veritat molesta: com té tants recurssos Unió? qui paga l'Hotel de Madrid? qué cobra el secretari general, ara conseller?......Fer política pels interessos personals i no pels interessos de la ciutadania en general, aquesta és la gran diferència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
9 d'abril de 2011, 11.49 h

Sr. Puigcercós, totalment d'acord amb vostè; però s'ha quedat curt. Francament jo no sé que hi fa Convergència deixant-se manipular per aquest individu (igual no son tan diferents, en el fons... ) l'interès del qual és viure de la política espanyola "via provincies". Total: per un grapat de vots que potser, la major part d'ells, també els tindrien encara que en Duran no hi fos. I és que hi ha gent que no és de fiar; i tenir "el cul llogat" a ells, és perillós. Siau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
9 d'abril de 2011, 10.48 h

Sr. Puigcercós, heu reblat el clau. Vostè potser no ho pot dir, però nosaltres des d'aquest fòrum sí què ho podem dir. Vostè ha manifestat que aquell individu de l'Aragó que es titlla de català, és un "ni-ni". Ben lluny d'això. Aquest home prou sap el què vol, i Vostè ho sap tant bé com jo: Vol un ministeri a madrit, i si pot ser, en un proper futur, la presidència de l'estat i no precisament la del català. Aquest home és un vividor i aprofitat de la política, no és absolutam... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Almogaver.cat fletxa Despertaferro
9 d'abril de 2011, 00.28 h

En aquest cas, estic al 100% amb el Sr. Puigcercos. Durant a mes a mes, fa campanya en contra d'una Consulta Popular nascuda al 100% del Poble. Podria (en Duran)) fer un comentari al respecte... Potser dos, o a lo millor tres... Pero aquest subjecte... Esta fent comentaris cada dia de la setmana en contra de una Consulta Popular.
D'Això els feixistes en diuen: "Dar la vuelta al puchero" o directament "EL PUCHERAZO"
El Sr. Duran ja no representa a ningú mes que al seu propi estomac. i als colo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.