directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La USAP tomba el Toló (29-25) en un Estadi Olímpic ple a vessar

El conjunt de Perpinyà es classifica per la semifinal de la copa d'Europa davant de 55.000 persones

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

La USAP de Perpinyà s'ha classificat per les semifinals de la copa d'Europa de Rugby al derrotar l'equip francès del Toló en un partit molt disputat (29-23). Davant les 55.000 persones que han omplert l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el conjunt de la Catalunya Nord s'ha vist dominat en els primers 40 minuts pels francesos, que han arribat al descans amb una avantatge de 6 a 11. Ja en el segon temps, La USAP s'ha anat posant cada cop més en el partit, fet que ha acabat amb la culminació de dos assaigs que han capgirat el marcador i han certificat, d'aquesta manera, la classificació del conjunt de Perpinyà a les semifinals de la copa d'Europa.

Comparteix
   


Etiquetes
Victòria suada de la USAP aquest dissabte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys davant el conjunt francès del Toló (29-23). L'equip de Perpinyà ha trigat en entrar al partit. Davant un escenari impressionant, els jugadors de Jacques Brunel han vist com ràpidament el Toló s'avançava amb un cop de càstig transformat per la seva estrella, l'anglès Dave Wilkinson. Els nord-catalans no trobaven línies de combinació en atac, i precipitats i amb falta de concentració només han pogut fins a al mitja hora de joc. Jerome Porical amb un cop de càstig ha posat el 3 a 3, però cinc minuts més tard novament Wilikinson ha posat per davant els visitants amb un nou cop de càstig. La USAP ha tornat a equilibrar el xoc amb un nou cop de càstig de Porical, i en l'últim minut el Toló ha convertit el seu primer assaig deixant un decebedor i preocupant 6 a 11 al descans.

No obstant, els homes de Brunel han desplegat en el segon temps el seu millor joc davant les 55.000 persones que omplien les graderies del Lluís Companys. Un cop de càstig de Porical ha ajustat el duel (9-11) en el primer minut de la represa. I set minuts després, i en els millors moments de joc dels de Perpinyà, l'ala Planté ha aconseguit el primer assaig pels locals, que han passat a dominar el marcador per 16 a 11, amb la posterior transformació de Porical. En plena bogeria local, en la jugada següent el Toló ha aprofitat una errada garrafal del quinze local per tornar a avançar-se (16-18).

Finalment, dos cops de càstig i un assaig del novazelandés Freshwater i posteriror transformació de Porical han acabat amb les aspiracions del Toló, que només ha pogut reaccionar amb un assaig final quan ja s'havien complert els vuitanta minuts de joc.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
13 d'abril de 2011, 20.58 h

-la usap venç el Toló. No 'tomba'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
10 d'abril de 2011, 09.35 h

visca l'esport en general i sobretot el CATALA !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
joan pere "Perpinya" fletxa Sant genis des fontanes "el Rossello"
10 d'abril de 2011, 05.28 h

Bona nit, company Perioodiste ; voste es enganyat perque en el article es diu que la USAP a ganyat 25 a 23 pero es 29 a 25. Seria be de corregir-ho. Gracies.
Molt be I FELICITACIO a la USAP.

Visca el Barça, Visca la USAP i Visca Catalunya Reunificada, Lliure i Independent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.