directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 22:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC torna a fer una campanya 'Si tu no hi vas, ells tornen' tot i el pacte a Euskadi amb el PP

Ara amb el lema 'Ells també volen canviar el món' i els rostres d'Aznar o Bush

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha presentat aquest dijous les tanques publicitàries de la precampanya socialista: 'El 70% de les lleis es decideixen a Europa' i 'Ells també volen canviar el món'. Precisament en aquesta darrera campanya hi apareixen els rostres del primer ministre italià, Silvio Berlusconi, l'expresident espanyol José María Aznar i l'expresident dels EUA George W. Bush, entre d'altres, i és una clara aposta per tornar a atiar la por contra el PP, com en les darreres eleccions espanyoles amb el cèlebre 'Si tu no hi vas, ells tornen'. En aquest cas, però, el PSC tornarà a apelar a votar contra el PP tot i que a l'actualitat ambdues formacions són sòcies, després del pacte entre socialistes i populars a Euskadi que ha fet lehendakari Patxi López.
psc campanya
Comparteix
   

Zaragoza assegura que els socialistes volen 'explicar que hi ha dues maneres de veure el món'. La tanca amb les cares de polítics com Aznar 'són les explicacions de les conseqüències de la voluntat de canviar el món que tenen aquesta gent ens han produït als ciutadans d'Espanya i del món', ha remarcat.

Preguntat pels rostres que apareixen a la tanca, Zaragoza ha declarat que 'Berlusconi està en plena vigència i Aznar està en els seus millors moments. 'Hem volgut visualitzar d'aquells que representen una visió del món diferent a la nostra, que ens han portat a les guerres, que han pres una decisions d'inversions i de prioritats en l'economia, que van desregularitzar el mercat i que van gestionar el món quan es van assentar les bases de la crisi', ha remarcat. 'Assenyalem que hi ha gent que té una visió del món que ha fracassat i hi ha un altre visió del món que és la nostra', ha afegit.

Respecte a la segona tanca, Zaragoza ha explicat que 'intentem cada elecció situar-la amb què s'està decidint i en aquesta precampanya volem situar on la gent decidirà i és al Parlament Europeu'. En aquest sentit, ha ressaltat que per això s'ha fet la tanca de que el 70% de les lleis es decideixen a Europa, 'a través de les directives, les normatives i totes les decisions'. 'Algunes persones pensen que Europa queda lluny i no és així', ha declarat. 'El que s'aprova al Parlament Europeu afecta directament la seva vida perquè afecta a les decisions que es prenen als parlaments', ha explicat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
16 de maig de 2009, 12.22 h

La campanya 'Si tu no hi vas, ells tornen' es d'un nivell intel·lectual que fa cagar, però com que va dirigida a un sector de població molt específica, doncs ja els hi va be.

El que es de lamentar es que aquesta gent (els votants dels sosialeros), no s'adonen que els altres no cal que tornin , per que en realitat no han marxat mai. Els altres també son ells, de la mateixa manera que ells son els altres. Son els del Vilingüisme (amb "V" de vilesa), els de la exaltació de la Unidad N... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa PPCC
16 de maig de 2009, 05.59 h

Espero que molts catalans hagin obert els ulls i no votin psc-psoe. Si Zapatero guanya guanya el pp. Que s´en vagin a cagar a la via.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan Manuel fletxa Espinelves
15 de maig de 2009, 12.14 h

Petonets ex votant d'Esquerda, segueixes sense escriure correctament en català. Consulta el Fabra. Dues faltes en dotze paraules, és a dir, un 16,6% del teu escrit fa llufa



En canvi els vostres socis són la gent del Partido Andalucista, mmmm quina enveja anar de la mà d'aquesta gent a Europa.



Apa siau


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
allivarat fletxa alt empordà
15 de maig de 2009, 11.55 h

Amb aquests no hi ha res a fer.Ells amb els seus perfums i les seves fotos

de disseny, tornem-hi amb la por.Esquerra ! fes-tho mirar !!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de maig de 2009, 10.33 h

Aquests impostors son els sòcis estratègics d 'Esquerda, uns altres impostors en definitiva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.