directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Vallgorguina arriba al 23,4% de participació en una jornada on el SÍ ha dominat en el 95% dels vots

El NO ha assolit el 2,7% mentre que els sufragis en blanc s'han elevat a 1,6%

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Vallgorguina ha obert aquest dissabte la sisena onada del procés de consultes sobre la independència amb el vot del 23,4% dels habitants del municipi, el que suposa 487 paperetes de les 2.100 persones censades al municipi. D'aquestes, un 95,7%, 466 sufragis, han votat afirmativament a la separació amb Espanya. El NO ha ocupat el 2,7%, el que suposa 13 vots, mentre que el vot en blanc s'ha elevat fins a l'1,6%, 8 sufragis. La jornada ha transcorregut sense incidents, i s'han realitzat amb total normalitat tots els actes programats com els balls de gegants i bastoners, l'actuació del cantautor Cesc Freixas, un partit de futbol i una botifarrada popular. Segons la plataforma organitzadora, la consulta d'aquest dissabte ha estat 'un gra de sorra per avançar cap a la celebració d'un referèndum vinculant arreu de Catalunya'.


Comparteix
   


Etiquetes

Vallgorguina ha votat aquest dissabte majoritàriament sobre la independència de Catalunya en la jornada que obria la sisena onada de consultes. Segons ha destacat la plataforma Vallgorguina Decideix, el referèndum celebrat aquest dissabte no és més que 'un petit gra de sorra per avançar cap al referèndum vinculant que es faci a Catalunya'. Els organitzadors de la consulta s'han mostrat molt satisfets de l'índex de participació ja que, segons destaca Jordi Pagès, portaveu de l'organització, s''han superat les expectatives, sobretot tenint en compte que hem fet una campanya modesta i que el poble té moltes urbanitzacions dispersades'.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
francescc fletxa Barclona
10 d'abril de 2011, 23.13 h

Quina satisfacció. Un cop més, la ciutadania estem expressant: Que els polític actuals no podem ni devem comptar amb ells i què a més, aquesta nit han tingut n mal somni, i han donat un gir Copernicà i s'han deixar veure per intentar no quedar amb la part més baixa de l'esqueno a la fresca. Preneu nota, que us passarem llista i haveu d'explicar-lo força be per què ens ho creiem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.