directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 20:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

La consulta avança amb normalitat a la resta de poblacions

Només el Perelló i Montseny han tingut problemes tècnics amb Internet · La Coordinadora donarà dades de participació a les dues del migdia

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les consultes independentistes de Barcelona i 22 municipis més transcorren amb normalitat. Segons els Mossos d'Esquadra, no s'han produït incidents destacables en el funcionament dels col·legis electorals. Segons ha apuntat la coordinadora nacional, només els municipis del Perelló (Baix Ebre) i el Montseny (Vallès Oriental) han tingut problemes tècnics amb el servei d'Internet als col·legis i fins que no s'han solucionat els vots s'han recollit manualment. També a Blanes (Selva), en un primer moment algunes meses s'han trobat amb poques butlletes del 'no', però els organitzadors ho han solucionat ràpidament. La Coordinadora Nacional de les Consultes facilitarà les primeres dades de participació a les dues del migdia.
votacions, mesa, eleccions, 28N, paperetes, elector
Comparteix
   


Etiquetes
En el cas de Montseny, els problemes s'han pogut resoldre a les onze del matí després de restablir-se el servei d'Internet, mentre que al municipi del Perelló continuen els problemes per recollir de forma automàtica els vots.

Tots els col·legis han obert les portes a les nou d'aquest matí, excepte els de tres petits municipis de l'Anoia com són Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós i Sant Pere Sallavinera, ja que s'havia previst aquest horari.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.