directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Santiago Espot: 'És vergonyós que l'Ajuntament boicotegi la consulta i doni suport a la Feria de Abril'

El candidat de SI a l'alcaldia assegura que els barcelonins s'estan expressant 'amb paperetes i urnes, les nostres armes'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El candidat de Solidaritat Catalana per la Independència a l'alcaldia de Barcelona, Santiago Espot, ha estat el següent en votar en la consulta sobre la independència d'aquest diumenge. Ho ha fet a la Rambla acompanyat del diputat Uriel Bertran i de Josep Manel Ximenis, el regidor de la CUP que va impulsar el primer referèndum d'Arenys de Munt. Espot ha celebrat les votacions, que segons ell es desenvolupen 'de forma ordenada i elegant, tal com és aquest país', i ha carregat contra el boicot de l'alcalde Hereu contra la consulta, una actitud que li sembla 'una autèntica vergonya'. 'És un Ajuntament que dóna tot el suport a la feria de abril, que és una maniobra absolutament colonitzadora, però a les iniciatives populars del poble de Catalunya l'Ajuntament se'ls hi gira d'esquena'. 

Comparteix
   


Etiquetes
Espot ha explicat que ha començat les visites a col·legis electorals a quarts de deu del matí, i ha visitat les urnes de Poblenou, Sant Andreu i l'Eixample. El candidat independentista ha volgut destacar que aquest 10A a Barcelona 's'està recuperant l'esperit d'Arenys de Munt, tal com ho fem els catalans, amb paperetes i urnes, que són les nostres armes'.

Per Espot, la participació és 'enormement positiva', sobretot tenint present que són unes votacions 'fetes al marge de la legalitat espanyola, sense cap mena de suport de les institucions'.

Per últim, el líder de SI a Barcelona ha carregat contra el paper de l'Ajuntament en la consulta, que ha titllat de 'trista figura'. 'Això de no cedir espais, el conflicte amb Barcelona Decideix de no permetre banderoles és una autèntica vergonya'. 'Espero que el 22 de maig la població li giri l'esquena', ha dit Espot, 'i més quan l'Ajuntament de Barcelona va fer una votació per la Diagonal i no va votar ni la veïna'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
atlasac-pasbort fletxa Vila-real
11 d'abril de 2011, 11.40 h

En altres llocs ja o em dit res de fer participar als VOTANTS en coses que ENS TINGUIN QUE DONAR PERMIS, la nostra obligació es ensenyar a la gent el perquè li convé VOTAR INDEPENDENCIA, i això ells ja ho deurien de tenir REQUETESABUT sense que ningú els ensenyara...sols que sabessin que....JO NO SOC BOTIFLER I TU?----YO NO SOY TIRANO INVASOR Y TU?=========INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 d'abril de 2011, 11.32 h

Jo no vull que ni un euro de la meva butxaca vagi al coi de la fira d'abril.
Ni es la nostra cultura, ni hauria d'haver-se instal.lat mai a Catalunya i pagant nosaltros.
Es patetic. Si aquesta gent vol fira que marxi a casa seva i si es queda, que s'adapti.
Tant de bonisme fa fastic, i a sobre de que paguem ens masacren tant com poden! PROU!
Visca Catalunya Lliure||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.