directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 18 de juny de 2024 21:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Milers de culers tornen a sortir al carrer per celebrar el segon títol de la temporada

La celebració torna a acabar amb càrregues i detencions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Milers de culers han tornat a sortir al carrer per quarta vegada en dues setmanes. En aquesta ocasió per celebrar la victòria matemàtica de la Lliga de futbol després que el Vila-real hagi derrotat el Real Madrid al Madrigal per 3 a 2. Milers d'aficionats del Barça s'han aplegat al voltant de la font de Canaletes i a la plaça de Catalunya. Amb proclames com 'Visca el Barça i Visca Catalunya' o 'Madrid se quema, se quema Madrid', els seguidors celebren una victòria que ja donaven per feta des que els blaugrana van derrotar el Madrid ara fa dues setmanes. Escenes similars s'han vist arreu del país en una jornada en què el Barça s'ha fet amb el títol de Lliga.
barça culers celebració lliga
Comparteix
   

Segons han informat els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana al voltant de la una de la matinada hi ha uns 8.000 aficionats entre la plaça de Catalunya i Canaletes i encara hi va arribant gent. De moment les celebracions s'estan desenvolupant sense cap incident.

A Barcelona els aficionats del Barça s'han aplegat al voltant de la font de Canaletes i a la plaça de Catalunya, on TV3 i Catalunya Ràdio han ofert una programació especial. Milers de persones han rodejat la font de Canaletes, tradicional protagonista de totes les celebracions culers, i en aquesta ocasió també hi ha hagut una important concentració de seguidors barcelonistes a la plaça Catalunya, on l'Ajuntament ha preparat un seguit d'actuacions per celebrar el títol de la Lliga de futbol amb l'objectiu de descongestionar el principi de les Rambles.

En concret, l'Ajuntament, en coordinació amb el Departament d'Interior, ha cedit l'espai a Catalunya Ràdio i a TV3, que han ofert part de la seva programació especial des d'un escenari instal·lat a la mateixa plaça Catalunya, i també als diaris Sport i El Periódico.

La festa ha comptat amb la presència de protagonistes mediàtics així com el passi de diferents continguts audiovisuals a través d'una pantalla gegant. L'Ajuntament i Interior preveuen muntar aquest mateix dispositiu si el Barça finalment aconsegueix els títols de la Copa del Rei i de la Lliga de Campions.

Desallotjament amb detinguts al centre de Barcelona pels aldarulls provocats en la celebració de la Lliga

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat amb contundència poc abans de les tres de la matinada la plaça de Catalunya i els seus voltants arran dels aldarulls provocats en la celebració de la Lliga. Alguns seguidors han començat a tirar llaunes i ampolles als agents i, fins i tot, una bicicleta. Minuts després policies de paisà han procedit a practicar detencions. La tensió ha anat 'in crescendo' i els Mossos han avisat per megafonia que desallotjaven la zona perquè estava en perill la integritat dels presents. Ha estat una operació molt ràpida en què els policies han fet ús d'escopetes i pilotes de goma. S'han produït nombroses detencions tot i que els Mossos encara no han pogut concretar la xifra.







Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.