directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aznar i Mayor Oreja surten en defensa de l'honorabilitat de Camps

Es posicionen públicament just un dia abans que el president valencià declari davant la justícia

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PP mira de condicionar l'actitud del Tribunal Superior de Justícia valencià, que ha citat a declarar demà el president de la Generalitat Valenciana, el popular Francisco Camps, per la seva presumpta implicació en el cas Gürtel de corrupció. Just un dia abans de la citació, l'expresident espanyol José María Aznar i el cap de llista del PP a les eleccions europees, Jaime Mayor Oreja, han fet avui sengles declaracions públiques en defensa de l'honorabilitat de Camps. L'un i l'altre han dit que confiaven que demà s'aclariria tot i que, per tant, no hi havia motiu per a suspendre'l de militància, en contrast amb les mesures aplicades a la resta de militants populars implicats en l'afer.
aznar, pp
Comparteix
   

En una entrevista a Antena3, Aznar ha explicat: 'Camps ha dit tants cops que tot s'aclarirà, que estic convençut que tot s'aclarirà'. Paral·lelament, en declaracions a Tele5, Mayor Oreja ha denunciat que es faci un judici paral·lel a Camps a través dels mitjans de comunicació.

Mayor Oreja ha afegit: 'L'únic que puc dir és que confio en les decisions que ha d'adoptar i que ja adopta el partit en el seus òrgans de govern; han adoptat una sèrie de decisions a Madrid, hi ha una sèrie de suspensions de militància i hi ha una situació a l'espera del que determini el jutge a València'.

Camps i el portaveu del PP a les Corts, Ricardo Costa, hauran de declarar demà en qualitat d'imputats  en la causa oberta per a investigar un possible delicte de suborn.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Salva fletxa Països Catalans
18 de maig de 2009, 17.30 h

Que aquest parell hagin sortit a defensar-lo només vol dir una cosa: Que el judici "ja s'ha celebrat" i el resultat ha estat "absolt sense càrrecs". Quin parell de cabrons... aquests juguen sobre segur!!



Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.