directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 17 de juny de 2024 18:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Endarrereixen 24 hores la declaració de Camps pel cas Gürtel

Aquest dimarts declararan un exconseller i el número 2 del president valencià

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Tribunal Superior de Justícia Valencià (TSJV) ha endarrerit 24 hores la declaració del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, imputat pel cas Gürtel de corrupció al PP, junt amb el portaveu dels Popular, Ricardo Costa. L'advocat de Camps ha sol·licitat que s'endarrereixi un dia la compareixença de Camps perquè aquest dimarts, 19 de maig, té una altre judici per una altra causa. També declararan per aquest cas, entre dimarts i dimecres, l'exconseller Víctor Camps i a l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme, Rafael Betoret. La direcció del Partit Popular ha expressat en diverses ocasions el seu suport al president de la Generalitat valenciana.
camps, pp, valència
Comparteix
   

D'aquesta manera, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de València, l'exconseller Víctor Camps declararà aquest dimarts a dos quarts d'onze del matí i al punt del migdia serà el torn del número 2 de Camps, Ricardo Costa. L'endemà, dimecres 20 de maig, el president de la Generalitat compareixerà a les deu del matí, seguit de l'excap de gabinet de la conselleria de Turisme, Rafael Betoret, a les onze; i el gerent d'Orange Market, Álvaro Pérez, a les dotze del migdia.

D'altra part, el magistrat instructor de la causa pel suposat delicte de suborn atribuït a cinc persones imputades també ha cridat a declarar com a testimonis a cinc persones que han autoritzat contractes entre l'administració de la Generalitat valenciana i l'empresa Orange Market S.L. i a qui van formar part de les meses de contractació. Així mateix, també ha acordat la pràctica d'una pericial comptable.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.