directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 06:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els usuaris del tren Portbou-Barcelona duran mocadors blancs amb tortugues com a protesta pel mal servei

Ho faran cada dilluns

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els membres de la Plataforma d'usuaris de la línia Barcelona-Portbou començaran a lluir cada dilluns un mocador blanc penjat al coll com a símbol de protesta pel mal servei que denuncien que els ofereix Renfe. El mocador porta com a símbol una tortuga amb el nom de Renfe a la closca per denunciar l'allargament dels temps de trajecte. Aquesta és una de les mesures de pressió que la plataforma ha acordat abans no s'entrevistin el proper dijous 21 de maig a Barcelona amb responsables de la companyia per exposar-los les seves reivindicacions de millora de servei.
renfe tortuga trens lents usuaris
Comparteix
   

La plataforma creu que és una mesura que 'visualment' pot fer evident el malestar dels usuaris que, des del febrer passat, han constituït aquesta plataforma per canalitzar totes les queixes del passatgers.

La plataforma denuncia que els temps de trajectes s'han allargat i que, segons la versió oficial de Renfe, les obres del TGV en són les responsables. Segons afirmen des de la plataforma, aquests trajectes s'han vist allargats en mitja hora des del mes de febrer 'alhora que Renfe incrementava els abonaments mensuals un 7% des de Girona i Figueres i un 9% des de Sant Celoni, entre altres destinacions'.

La reunió del proper 21 de maig serà amb el director general de Rodalies i Mitja Distància de Renfe, Javier Pérez a la subdelegació del Govern de l'Estat a Barcelona. La plataforma confia que la reunió serveixi per aportar solucions a les demandes exigides des del mes de febrer. Si la trobada amb Renfe resulta infructuosa, la plataforma ha afirmat que tornarà a convocar mobilitzacions i determinarà aleshores tant el dia, l'hora com el grau de contundència. En el cas que Renfe aporti solucions la plataforma convocarà una nova assemblea amb la resta d'usuaris per a ratificar-les o no.

Les principals reivindicacions dels usuaris són la reducció de 15 minuts en la durada del trajecte de tots els trens; garantir que els trens amb sortida Figueres 6.05 h i Girona 6.35 h, arribin a Sants abans de les 7,55; l'arribada i sortida de tots els trens, 'a i des de' Figueres; una reducció del 35 % en el preu de tots els bitllets fins la posada en funcionament del TAV; la devolució de l'import total del bitllet quan els trens arribin amb més de 10 minuts de retard i que la validesa de l'abonament exprés ho sigui fins al canvi de preus.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.