directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Ciutadans també intenta boicotejar la consulta sobre la independència de Blanes

La formació d'Albert Rivera s'alinea amb Falange i instal·la una 'parada informativa' just al costat d'una mesa electoral

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La formació política Ciutadans (C's) ha instal·lat aquesta tarda una 'parada informativa' de forma improvisada al costat de la mesa on els membres de Blanes Decideix recollien els vots dels veïns. D'aquesta manera C's ha intentat dinamitar les consultes argumentant que aquestes només generen 'crispació' entre els residents i que, a més estan 'manipulades' pels membres de l'entitat, amb una actitud molt similar a la que ha exhibit Falange Española en les seves manifestacions contra la consulta a Barcelona. El cap de llista de la formació política, Sergio Atalaya, ha declinat fer cap mena de valoració respecte la celebració de les consultes d'avui perquè considera que són un acte 'il·legal' i que el seu únic objectiu és el de 'enfrontar a la ciutadania'. 
ciutadans, consultes, blanes
C's ha instal·lat la parada al costat de la recollida de vots al barri de Ca l'Aguidó © AG

Comparteix
   


Etiquetes
Després de les declaracions realitzades aquest dissabte a la tarda pel president de Ciutadans, Albert Rivera, demanant als veïns de Barcelona i Blanes que no participessin a les consultes per la independència, aquest diumenge C's de Blanes ha passat a l'acció. Membres del partit han instal·lat una parada al costat d'on es recollien els vots dels ciutadans al barri de Ca l'Aguidó per, al seu entendre, 'informar' a la població sobre aquestes consultes 'manipulades'. 
 
El candidat de C’s a Blanes, Sergio Atalaya, ha assegurat que 'molta gent del barri se’ns han apropat lamentant que alguns estan més preocupats en crear crispació amb les seves consultes independentistes manipulades que en solucionar els problemes reals del barri i de Blanes'. Atalaya ha valorat positivament la mesa informativa i ha afegit que 'la gent ens coneix i s’apropa interessadament per conèixer les nostres propostes'.

Sobre la consulta, el candidat de C’s no ha volgut fer cap valoració perquè considera que 'està fora de tota legalitat vigent i el seu únic objectiu és voler enfrontar als ciutadans'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Jaume Cusó fletxa Barcelona
13 d'abril de 2011, 16.27 h

#15 Si estigués buscant una mesa per votar ja et puc dir que no li preguntaria la seva situació a un de Ciutadans ni a un de Falange. Els llocs de votació són plenament visibles. I no creu que hem de pensar malament de vostès que instal·len la seva paradeta a la mateixa zona on hi havia una mesa de la consulta?. Ciutadans en uns llocs i la Falange en uns altres, permetim que li digui que no crec en les coincidències.
Si quan jo vaig votar arribeu a acostar-vos a mi per "informar-me" pots... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Borja fletxa Blanes
13 d'abril de 2011, 14.57 h

Intimidicació? mireu, la quantitat de referéndums era tal, que a cualsevol barri hi havia, i el aquest tant proper, no estaba ni al mateix carrer, estaba en el del costat, no era visible ja que estaba dins d'una sala en un carrer amb pendent amb molta densitat de pàrquing... i repeteixo posarse davant? teniem blocs de pisos entre mig, no era el mateix carrer ni tan sols, en fi, no li donaré a partir d'ara mes importància de la que es mereix, l'assumpte, cadascú es lliure de pensar el que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
magos fletxa Barcelona
12 d'abril de 2011, 18.15 h

Que bufons, i innocents, quanta sinceritat, quanta ingenuïtat i nosaltres, tant mal pensats que... justament aquell dia, justament tant a prop els encantadors i respectuosos, demòcrates dels C,s, van decidir avançar les el·leccions i vet aquí, ai! Senyor, que ells, pobrets! Ells que no trenquen mai un plat de la vaixella de la iaia, van plantar la paradeta el dia i a l'hora de Oh, Verge! també se'ls va ocorrer als del 10A anar a votar i tocar-los-hi allò que pobrets els penjen entre mig ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jaume Cusó fletxa Barcelona
12 d'abril de 2011, 00.14 h

#12 Les paradetes de les consultes són perfectament visibles, no cal que ningú faci de guia, encara menys aquells que estan en contra de les consultes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Borja fletxa Blanes
12 d'abril de 2011, 00.10 h

Es que no hi havia ningú que t'hagués molestat, repeteixo, C's va acompañar a la gent al referèndum quan preguntàben per ell, ja que els vianants no sabíen exactament on estaba. C's no va impedir res de res!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jaume Cusó fletxa Barcelona
12 d'abril de 2011, 00.08 h

#9 La seva presència al costat de la mesa de votació pot considerar-se intimidacó, Borja, l'Ajuntament potser els va autoritzar a muntar la seva paradeta però Blanes és prou gran per no haver de fer-ho tot just al costat. D'altra banda encara no estem en campanya electoral, la campanya comença d'aquí a un mes. No podem estar en campanya electoral permanent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jaume Cusó fletxa Barcelona
12 d'abril de 2011, 00.03 h

#8 Vull informar.li que la campanya electoral encara no ha començat. I Blanes és prou gran. Si jo vaig a votar i em trobo a algú intentant impedir-me fer-ho el denuncio, per molt Ciudadano que sigui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Borja fletxa Blanes
11 d'abril de 2011, 21.09 h

#8 M'agradaria recalcar, que no vam donar cap mena d'opinió sobre el referéndum a la gent que es mostraba curiosa sobre el nostra punt, ni tan sols vam expressar la nostra opinió sobre el mateix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Borja fletxa Blanes
11 d'abril de 2011, 20.59 h

Hola, m'agradaria aclarir aquesta situació. En primer lloc, C's teníem permís de l'ajuntament per fer aquest punt d'informació; segon, nosaltres, vam situar aquesta parada amb l'intenció de començar la nostra campanya municipal i presentar la nostra candidatura als ciutadans de Blanes sense cap mena de intenció de boicotejar res. Vam passar d'11h a 13h allà aquest diumenge, i l'únic que vam fer va ser presentar-nos com entitat de vot al poble, es més, vam estar acompanyant a la gent a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pantinet fletxa El Pla de Santa maria
11 d'abril de 2011, 14.37 h

Aquests de CIUDADANOS son uns desgraciats in espanyols. Si no fossin Ciudadanos, espanyols i desgraciats.. que podrien ser? Res, de res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.